[BREAKFAST] O familie refuză să-și vândă casa și terenul pentru 33 milioane dolari. În jurul proprietății s-a construit un întreg oraș

CoolNews, NEWS
share

O familie din Australia refuză să-și vândă casa și terenul cu suprafața de 2 hectare. Proprietatea lor este estimată la 33 de milioane de dolari. În decurs de câțiva ani, în jurul lor s-a construit un întreg orășel cu vile.

Deținătorii proprietății, familia Zammit, au refuzat să-și vândă casa, forțându-i pe dezvoltatorii să construiască în jurul lor, potrivit Insider. Casa este situată în The Ponds, la aproximativ 40 de minute de mers cu mașina de centrul orașului Sydney. Un videoclip postat pe Twitter arată o casă asemănătoare unui mic castel aflată într-o oază, în timp ce rânduri de case cu două etaje au fost construite în jur.

„Faptul că cei mai mulți oameni și-au vândut propritățile cu ani în urmă, iar aceste persoane au rezistat este de lăudat”, a declarat Taylor Bredin, un agent imobiliar. El a estimat că terenul este suficient de mare pentru 50 de case și că fiecare ar valora peste 1 milion de dolari australieni sau aproximativ 700.000 de dolari. Diane Zammit a spus pentru presa australiană că în urmă cu 17 ani, când familia ei s-a mutat acolo, cartierul era de fapt un „teren agricol presărat cu câteva căsuțe din cărămidă roșie”. Cei mai mulți vecini sunt bucuroși că familia a refuzat ofertele dezvoltatorilor și a ales să rămână, pentru că astfel zona se bucură de ceva spațiu verde.

 

Sursa foto: unusual_whales/Twitter

Articole similare

Fiicele cele mai mari ale lui Sylvester Stallone, Sistine și Sophia, au dezvăluit că tatăl lor este ...

Surorile au spus că Sylvester este destul de implicat în viața lor amoroasă deoarece au dezvăluit că...

[BREAKFAST] Un câine a mers 65 de km pentru a se întoarce la familia sa. Noul stăpân l-a căutat 27 d...

Patrupedul, dat iniţial spre adopţie, a fost atât de disperat să ajungă înapoi acasă, încât a călăto...

Salariu de 100 de dolari/oră pentru a sta toată ziua pe TikTok. Cum poți aplica

O agenție de influencer marketing profită de utilizatorii de social media pentru TikTok și oferă o o...