[BREAKFAST] O familie refuză să-și vândă casa și terenul pentru 33 milioane dolari. În jurul proprietății s-a construit un întreg oraș

CoolNews, NEWS
share

O familie din Australia refuză să-și vândă casa și terenul cu suprafața de 2 hectare. Proprietatea lor este estimată la 33 de milioane de dolari. În decurs de câțiva ani, în jurul lor s-a construit un întreg orășel cu vile.

Deținătorii proprietății, familia Zammit, au refuzat să-și vândă casa, forțându-i pe dezvoltatorii să construiască în jurul lor, potrivit Insider. Casa este situată în The Ponds, la aproximativ 40 de minute de mers cu mașina de centrul orașului Sydney. Un videoclip postat pe Twitter arată o casă asemănătoare unui mic castel aflată într-o oază, în timp ce rânduri de case cu două etaje au fost construite în jur.

„Faptul că cei mai mulți oameni și-au vândut propritățile cu ani în urmă, iar aceste persoane au rezistat este de lăudat”, a declarat Taylor Bredin, un agent imobiliar. El a estimat că terenul este suficient de mare pentru 50 de case și că fiecare ar valora peste 1 milion de dolari australieni sau aproximativ 700.000 de dolari. Diane Zammit a spus pentru presa australiană că în urmă cu 17 ani, când familia ei s-a mutat acolo, cartierul era de fapt un „teren agricol presărat cu câteva căsuțe din cărămidă roșie”. Cei mai mulți vecini sunt bucuroși că familia a refuzat ofertele dezvoltatorilor și a ales să rămână, pentru că astfel zona se bucură de ceva spațiu verde.

 

Sursa foto: unusual_whales/Twitter

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...