[BREAKFAST] O chelneriță care a primit un bacșiş de 10.000 de dolari, a fost concediată după ce a împărțit suma cu colegii ei

CoolNews, NEWS
share

O chelneriță din Michigan, care a primit un bacșiş de 10.000 de dolari pentru o notă de plată de 32,43 de dolari, a fost concediată după ce a împărțit suma generoasă cu colegii ei, potrivit The Independent.

Linsey Boyd a fost concediată de la Mason Jar Cafe din Michigan după ce a împărțit cu colegii cei 10.000 de dolari primiţi de la un client, însă reprezentanţii localului au declarat că decizia lor „nu are nimic de-a face cu acest episod”.

Revoltaţi, oamenii au asaltat restaurantul cu recenzii negative şi au criticat managementul pentru decizia de a o concedia pe femeie. „Eram dispusă să împart un bacșiș de 10.000 de dolari, dar am primit în schimb doar ură”, a scris Boyd într-o postare pe Facebook, dar apoi a şters mesajul, potrivit sursei citate.

Presupusele probleme au început după ce un binefăcător de vârstă mijlocie, care a vrut să rămână anonim, a făcut donația generoasă. Bărbatul misterios tocmai participase la înmormântarea unui prieten și dorea să-i aducă un ultim omagiu şi să înveselească ziua cuiva. A cerut doar ca bacșișul să fie împărțit între colegi, adică 1.600 de dolari de persoană.

Însă ceea ce ar fi trebuit să fie un eveniment fericit s-a transformat într-o adevărată dramă. Chelneriţa povesteşte că în urma acestui episod au apărut certuri între colegi, mai ales din partea celor care nu au lucrat în ziua respectivă, dar se aşteptau să primească o parte din bacşiş. După câteva zile, femeia a primit un telefon, fiind informată că a fost concediată. „Foarte multe persoane mi-au transmis că ar fi trebuit să păstrez toţi banii, ceea ce nici nu mi-a trecut prin cap. O săptămână mai târziu, iată-mă, fără serviciu”.

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Ambii piloți ai unui avion de linie au adormit în timpul zborului. Unde a ajuns aeronava...

Atât pilotul cât și copilotul avionului companiei Batik Air au dormit simultan pentru aproximativ 28...

Karmen și Andrei Bănuță au adus Ring Ding Ding LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

[BREAKFAST] Oficial ne merge bine, dar declarăm că NU! Peste 70% din români cred că lucrurile în țar...

Oficial ne merge bine, dar declarăm că NU! Peste 70% din români cred că lucrurile în țară merg înt&g...