[BREAKFAST] O bloggeriță celebră face friptură dezbrăcată, de Ziua Îndrăgostiților. Carla: „de ce bărbații rătăcesc drumul spre casă”

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

O bloggeriță celebră va găti dezbrăcată, friptură, de Ziua Îndrăgostiților, pentru o seară romantică cu soțul. Carla Belluci, o blondă controversată, își gonește fiica adolescentă de acasă ca să se bucure de atenția partenerului.

Carla Belluci, un fost model glamour care a devenit extrem de apreciată în online, a devenit și mai cunoscută după ce a stârnit un adevărat scandal. Mulți părinți au acuzat-o de un comportament cel puțin nepotrivit față de fiica ei, căreia i-a organizat o petrecere de majorat cu stripperi. Acum, a picat din nou în zona controverselor, iar unele fane au condamnat-o că își dă fiica afară din casă ca să-și petreacă timp cu soțul, și a fost numită „rea” pentru că și-a pus relația pe primul loc în cea mai romantică zi a anului, arată publicația Daily Star.

Carla Belluci le sfătuiește pe femeile care o urmăresc să ia aminte la sfaturile de seducție, cum ar fi „cadoul” pe care îl pregătește partenerului ei: îi face friptură în costumul Evei. Așa , bărbații nu vor „pofti” în altă parte, consideră ea.

Casa va fi liberă toată după amiaza și seara, pentru că vreau să petrec timp cu bărbatul meu și, evident, nu putem face anumite lucruri cu copiii prin preajmă. Am de gând să fac friptură la cină dezbrăcată, doar pentru el. Alte femei ar trebui să facă același lucru, trebuie să facă un efort. Este un clișeu și sexist când oamenii spun că întotdeauna inițiativa trebuie să fie a bărbatului. Nu mă înțelegeți greșit, Giovanni mă va răsfăța, îmi va cumpăra flori, ciocolată și șampanie, dar implicarea trebuie să fie egală de ambele părți. Cred că femeile trebuie să depună mai mult efort, ele arată ca naiba și atunci bărbații rătăcesc drumul spre casă. De ce nu putem să avem grijă de bărbatul nostru pentru a-l ține mulțumit? Efortul trebuie să fie în ambele sensuri.

sursa foto: Instagram

Articole similare

[BREAKFAST] „Minunea” de Crăciun care l-a salvat pe proprietarul unei cafenele sociale cu datorii. „...

„Cu sinceritate și vulnerabilitate, vă cer sprijinul”, scria pe Facebook acum cateva zile proprietar...

[BREAKFAST] Un oraș din Transilvania a fost inclus într-un top mondial! Totul datorită unei vloggeri...

Datorită unei vloggerițe de travel din Australia, Gabby Boucher, un oraș din Transilvania a fost inc...

Bianca Tilici și Liviu Teodorescu au fost „Pe Val” la Virgin Radio Breakfast. Ascultă live session-u...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...