[BREAKFAST] Muzica clasică va fi difuzată într-un renumit lanț de restaurante fast-food pentru a-i face pe tineri mai sociabili

CoolNews, NEWS
share

Muzica clasică va fi difuzată într-o filială a renumit lanț de restaurante fast-food în încercarea de a combate comportamentul antisocial al tinerilor, potrivit unui raport.

Muzica compozitorului și pianistului Beethoven și a altora ar putea fi ascultată în curând la lanțul de fast-food din Wrexham, în nordul Țării Galilor.O filială din Shepherds Bush, în vestul Londrei, a introdus aceste măsuri și a declarat că a înregistrat o reducere a incidentelor.

Se spune că personalul de acolo ar dori să renunțe la melodiile pop pentru a descuraja grupurile de tineri să se adune și să provoace probleme. Acest lucru se întâmplă după ce au fost loviți cu monede în timpul unui conflict în care au fost implicate aproximativ 20 de persoane, potrivit The Sun.

De asemenea, sucursala își va opri WiFi-ul gratuit în timpul serii, iar muzica clasică va fi difuzată începând cu ora 17.00. Inspectorul de poliție Luke Hughes a declarat pentru ziar: Dacă nu cumva avem câțiva entuziaști locali și indisciplinați ai lui Beethoven, acest lucru ar trebui să descurajeze unele probleme”.

Nu este prima dată când un renumit lanț de restaurante fast-food folosește muzica clasică pentru a combate comportamentul antisocial. O filială din Shepherds Bush, în vestul Londrei, a introdus aceste măsuri și a declarat că a înregistrat o reducere a incidentelor.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Un lanț de restaurante din SUA folosește A.I. pentru preluarea comenzilor. Cum îi ajută ...

Un lant de restaurante fast food extins pe toată suprafața Statelor Unite a apelat la o companie num...

La cină, pe întuneric. Criza energetică dă naștere unui nou concept în restaurante

În inima Uniunii Europene, la Bruxelles, patronii unor restaurante sting luminile și fac economie de...

Coadă interminabilă la un fast-food din Iași după ce patronii au anunțat pe Tik Tok că oferă shaorma...

Zeci de oameni au creat o coadă interminabilă la o shaormerie din Iași. Patronii au anunțat pe Tik T...