[BREAKFAST] Ministerul Turismului din Italia, ironizat după ce a promovat zonele turistice cu un videoclip filmat în Slovenia

CoolNews, NEWS
share

Ministerul Turismului din Italia a lansat o campanie promoţională de atragere a turiştilor străini, bugetată cu 9 milioane de euro, folosind un videoclip în care apare un grup de prieteni care ţin un toast într-un loc care s-a dovedit a fi în Slovenia.

Jurnalista Selvaggia Lucarelli, de la Il Fatto Quotidiano, a descoperit că videoclipul care trebuia să arate frumuseţile italiene este filmat de fapt într-o cramă slovenă, iar toastul se face cu vin sloven local. Mai mult, potrivit jurnalistei, imaginile au fost achiziţionate de la o agenţie care oferă videoclipuri fără drepturi de autor, au denunțat unele mass-media italiene, citate de EFE, scrie Agerpres.

Ziarul Corriere della Sera preia declaraţii ale lui Massimiliano Milic, de la compania de producţie Terroir films, care a denunţat pe Facebook că imaginile se găsesc pe platforma străină Artgrid şi că abonamentul la acest serviciu costă 600 de euro.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Cum poți primi până la 30.000 de euro pentru a te muta în Toscana

Italia lansează un program atractiv pentru cei care visează la o casă în Toscana, oferind până la 30...

Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”

După succesul piesei ,,Opriți planeta", IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Ve...

[BREAKFAST] Andrei Niculae, impresionat de un frigider inteligent: „Mă uitam cu gura căscată”

Weekendul trecut, Andrei Niculae a participat la un eveniment unde a avut ocazia să prezinte un show...