[BREAKFAST] Italianca din gruparea mafiotă ‘Ndrangheta, revoltată că nu a avut cremă și vopsea de păr în arest, la Poarta Albă

CoolNews, NEWS
share

La sfârșitul anului trecut, italianca Katia Sanginesi, despre care presa italiană a relatat că ar fi membră a temutei grupări mafiote ’Ndrangheta, a înregistrat la Judecătoria Medgidia o plângere împotriva judecătorului delegat cu supravegherea, fiind nemulțumită de condițiile pe care le avea la penitenciarul Poarta Albă.

Italianca s-a plâns că i-au fost încălcate drepturile, prin faptul că nu a găsit produse cosmetice de la magazinul din incinta închisorii, în condițiile în care condamnații care își execută pedeapsa aici sunt bărbați.

”Petenta a susținut că a solicitat la magazinul penitenciarul să aducă vopsea de păr, cremă hidratantă de piele și machiaj, iar cei de la magazin i-au spus că nu vor aduce întrucât este un penitenciar de bărbați”, se arată în dosar. După ce au analizat solicitările Katiei Sanginesi, judecătorii din Mangalia au decis să-i respingă acțiunea ca nefondată.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”

După succesul piesei ,,Opriți planeta", IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Ve...

[BREAKFAST] Andrei Niculae, impresionat de un frigider inteligent: „Mă uitam cu gura căscată”

Weekendul trecut, Andrei Niculae a participat la un eveniment unde a avut ocazia să prezinte un show...

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...