[BREAKFAST] Italianca din gruparea mafiotă ‘Ndrangheta, revoltată că nu a avut cremă și vopsea de păr în arest, la Poarta Albă

CoolNews, NEWS
share

La sfârșitul anului trecut, italianca Katia Sanginesi, despre care presa italiană a relatat că ar fi membră a temutei grupări mafiote ’Ndrangheta, a înregistrat la Judecătoria Medgidia o plângere împotriva judecătorului delegat cu supravegherea, fiind nemulțumită de condițiile pe care le avea la penitenciarul Poarta Albă.

Italianca s-a plâns că i-au fost încălcate drepturile, prin faptul că nu a găsit produse cosmetice de la magazinul din incinta închisorii, în condițiile în care condamnații care își execută pedeapsa aici sunt bărbați.

”Petenta a susținut că a solicitat la magazinul penitenciarul să aducă vopsea de păr, cremă hidratantă de piele și machiaj, iar cei de la magazin i-au spus că nu vor aduce întrucât este un penitenciar de bărbați”, se arată în dosar. După ce au analizat solicitările Katiei Sanginesi, judecătorii din Mangalia au decis să-i respingă acțiunea ca nefondată.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Femeile preferă animalele. Ce le-a îndemnat să ia această decizie?

De ce preferă femeile să stea mai mult cu animalele de companie decât cu oamenii? Pentru că s-au sat...

[BREAKFAST] Un șobolan a ținut la sol un avion Airbus, timp de trei zile

Compania aeriană naţională din Sri Lanka a anunţat marţi că șobolanul a provocat întârzierea mai mul...

[BREAKFAST] Ce determină trei sferturi dintre bărbaţi să regrete că s-au căsătorit?

Regreţi că te-ai căsătorit? Fericirea nunţii durează până când oamenii încep să se întrebe dacă au l...