[BREAKFAST] Hotelul care va rambursa o noapte din sejurul oaspeților dacă una dintre activitățile planificate ajunge să fie anulată de ploaie

CoolNews, NEWS
share

În medie, în Singapore plouă 171 de zile pe an. Dar un hotel din Orașul Leului își asumă un pariu pentru a se asigura că ploaia nu le strică vacanța oaspeților săi, scrie CNN.

 

Pachetul „Rain Resist Bliss” al hotelului InterContinental Singapore va rambursa o noapte din sejurul oaspeților dacă una dintre activitățile planificate de aceștia ajunge să fie anulată de ploaie.

„Discutam cu un grup de prieteni despre ceea ce urmează în domeniul călătoriilor de lux și unul dintre ei a comentat în glumă că a putea garanta vremea bună ar fi următorul nivel al călătoriilor de lux suprem”, a declarat directorul general al hotelului, Andreas Kraemer. De acolo s-a născut conceptul unui pachet de asigurare împotriva ploii.

Cu toate acestea, există totuși avertismente. InterContinental nu va da bani de fiecare dată când plouă. Potrivit unui comunicat al hotelului, criteriul este îndeplinit atunci când „durata ploii depășește 120 de minute cumulate în orice bloc de 4 ore în timpul zilei”.

De asemenea, pachetul se aplică doar persoanelor care se cazează în apartamente, care încep de la 850 SGD (633 de dolari) pe noapte pentru apartamentele junior și încep de la 4.500 SGD (3.349 de dolari) pentru apartamentul prezidențial.

Banii vin sub forma unui voucher, care trebuie cheltuit la InterContinental Singapore în decurs de o săptămână, iar suma pe care o primiți este echivalentă cu o noapte de cazare în categoria de cameră.

Printre activitățile pentru zilele ploioase din Singapore se numără vizitarea Muzeului Civilizațiilor Asiatice, un tur al fabricii de bere Tiger Brewery și cumpărăturile la avanpostul local al librăriei japoneze Kinokuniya. Pachetele speciale de acest gen pot fi o modalitate pentru un hotel consacrat de a ieși în evidență.

În Bali, un hotel a interzis smartphone-urile și alte electronice lângă piscină, ca o modalitate de a încuraja oaspeții să se deconecteze și să se relaxeze.

Între timp, mai multe hoteluri și stațiuni din întreaga lume, inclusiv Park Hyatt New York, au creat camere speciale concepute pentru a obține un somn optim, dotate cu aparate de zgomot alb, pături cu greutăți și ceaiuri speciale pentru somn.

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Vremea ploioasă împinge finala de dublu mixt la Wimbledon până duminică

Într-o decizie luată din cauza vremii nefavorabile, organizatorii turneului de la Wimbledon au anunț...

Top 5 cele mai frumoase plaje din lume

Căutarea perfecțiunii în vacanțele de vară ne poartă adesea către cele mai spectaculoase plaje din l...

Nu mai ai chef? Vezi aici cele mai tari scuze pentru a anula o întâlnire

Anularea unei întâlniri poate fi o situație delicată, mai ales dacă nu dorești să ofensezi persoana ...