[BREAKFAST] Găsirea pisicii dispărute: Cum a fost folosit Tinder într-o misiune neobișnuită de căutare

CoolNews, NEWS
share

Erin Johansen a creat „profiluri de întâlnire” pentru pisica ei Ruby pe Tinder, dar și pe site-ul specializat în întâlniri Grindr, scrie Daily Star.

Mai mult, un prieten i-a sărit în ajutor, modificând propriile profiluri de întâlniri pentru a o ajuta în căutarea pisicii plecată de acasă.

El și-a schimbat poza de profil cu o fotografie a lui Ruby, cu descrierea: „Poate e un pic ciudat, dar pisica noastră a dispărut. Dacă cineva a văzut această pisică, vă rog să-mi trimiteți un mesaj pentru a mă anunța, ar fi de mare ajutor” .

Pentru că prietenul a uitat să modifice celelalte detalii ale profilului său, în descriere, Ruby apărea ca având 23 de ani, caucaziană, cu o „constituție corporală medie”. Alte detalii o descriau ca fiind „relaxată, curioasă și prostuță” și apreciind „karaoke, filme, muzică și lectură” . Conform profilului, pisica are „un posterior interesant” și „caută întâlniri și relații”. Fata a tipărit și afișe pe care le-a lipit pe stâlpi.

Aproximativ opt persoane au contactat-o pe Erin în legătură cu Ruby – iar trei dintre acestea au luat legătura prin intermediul Grindr pentru a spune că i-au văzut pisica.

Dar Ruby a fost văzută în cele din urmă plimbându-se în grădina unui vecin, la doar câteva case depărtare – spre ușurarea stăpânei sale.

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Fiicele cele mai mari ale lui Sylvester Stallone, Sistine și Sophia, au dezvăluit că tatăl lor este ...

Surorile au spus că Sylvester este destul de implicat în viața lor amoroasă deoarece au dezvăluit că...

[BREAKFAST] Un câine a mers 65 de km pentru a se întoarce la familia sa. Noul stăpân l-a căutat 27 d...

Patrupedul, dat iniţial spre adopţie, a fost atât de disperat să ajungă înapoi acasă, încât a călăto...

Salariu de 100 de dolari/oră pentru a sta toată ziua pe TikTok. Cum poți aplica

O agenție de influencer marketing profită de utilizatorii de social media pentru TikTok și oferă o o...