[BREAKFAST] Găsirea pisicii dispărute: Cum a fost folosit Tinder într-o misiune neobișnuită de căutare

CoolNews, NEWS
share

Erin Johansen a creat „profiluri de întâlnire” pentru pisica ei Ruby pe Tinder, dar și pe site-ul specializat în întâlniri Grindr, scrie Daily Star.

Mai mult, un prieten i-a sărit în ajutor, modificând propriile profiluri de întâlniri pentru a o ajuta în căutarea pisicii plecată de acasă.

El și-a schimbat poza de profil cu o fotografie a lui Ruby, cu descrierea: „Poate e un pic ciudat, dar pisica noastră a dispărut. Dacă cineva a văzut această pisică, vă rog să-mi trimiteți un mesaj pentru a mă anunța, ar fi de mare ajutor” .

Pentru că prietenul a uitat să modifice celelalte detalii ale profilului său, în descriere, Ruby apărea ca având 23 de ani, caucaziană, cu o „constituție corporală medie”. Alte detalii o descriau ca fiind „relaxată, curioasă și prostuță” și apreciind „karaoke, filme, muzică și lectură” . Conform profilului, pisica are „un posterior interesant” și „caută întâlniri și relații”. Fata a tipărit și afișe pe care le-a lipit pe stâlpi.

Aproximativ opt persoane au contactat-o pe Erin în legătură cu Ruby – iar trei dintre acestea au luat legătura prin intermediul Grindr pentru a spune că i-au văzut pisica.

Dar Ruby a fost văzută în cele din urmă plimbându-se în grădina unui vecin, la doar câteva case depărtare – spre ușurarea stăpânei sale.

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Cel mai ciudat lucru uitat vreodată în transportul public”. Ce s-a găsit într-un tramvai...

Un călător din transportul public de la Bratislava, capitala Slovacia, a găsit proteza dentară pe ca...

[BREAKFAST] Japonia va lansa primul satelit din lemn din lume pentru combaterea poluării spațiale

Oamenii de știință japonezi au creat una dintre cele mai neobișnuite nave spațiale din lume – un mic...

[BREAKFAST] Amenda primită de un șofer după imaginile surprinse de o cameră dotată cu inteligență ar...

Un șofer din Olanda a avut un șoc atunci când a primit o amendă de 380 de euro, după ce o cameră dot...