[BREAKFAST] Elon Musk și Mark Zuckerberg acceptă provocarea de a se duela. CEO-ul Tesla: „Sunt deschis pentru un meci în ring”

CoolNews, NEWS
share

Doi dintre cei mai mari miliardari ai lumii sunt de acord să intre în ring. Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, și Elon Musk, proprietarul Twitter sunt pregătiți pentru un „duel” în ,,cușcă”, scrie BBC, citat de alephnews.ro.

Totul a pornit de la un răspuns al lui Elon Musk pe Twitter din 20 iunie în care îl ironiza pe Zuckerberg. Directorul SpaceX a afirmat: „Sunt gata pentru un meci în cușcă dacă el este pregătit”. Gluma a venit ca răspuns la comentariul unui utilizator care spunea că Zuckerberg „face ju jitsu”, o referire la recenta sa medalie la un turneu brazilian de jiu-jitsu.

Miercuri seară, Zuckerberg a postat un Story pe Instagram care includea o captură de ecran a Tweet-ului lui Musk și a răspuns cu textul „Trimite-mi locația”.

Între timp, Musk nu se lasă mai prejos și răspunde la cererea lui Zuckerberg. „Am o mișcare grozavă pe care o numesc The Walrus, în care mă întind deasupra adversarului meu și nu fac nimic”, a mai scris Musk pe Twitter.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] „Minunea” de Crăciun care l-a salvat pe proprietarul unei cafenele sociale cu datorii. „...

„Cu sinceritate și vulnerabilitate, vă cer sprijinul”, scria pe Facebook acum cateva zile proprietar...

[BREAKFAST] Un oraș din Transilvania a fost inclus într-un top mondial! Totul datorită unei vloggeri...

Datorită unei vloggerițe de travel din Australia, Gabby Boucher, un oraș din Transilvania a fost inc...

Bianca Tilici și Liviu Teodorescu au fost „Pe Val” la Virgin Radio Breakfast. Ascultă live session-u...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...