[BREAKFAST] Elon Musk și Mark Zuckerberg acceptă provocarea de a se duela. CEO-ul Tesla: „Sunt deschis pentru un meci în ring”

CoolNews, NEWS
share

Doi dintre cei mai mari miliardari ai lumii sunt de acord să intre în ring. Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, și Elon Musk, proprietarul Twitter sunt pregătiți pentru un „duel” în ,,cușcă”, scrie BBC, citat de alephnews.ro.

Totul a pornit de la un răspuns al lui Elon Musk pe Twitter din 20 iunie în care îl ironiza pe Zuckerberg. Directorul SpaceX a afirmat: „Sunt gata pentru un meci în cușcă dacă el este pregătit”. Gluma a venit ca răspuns la comentariul unui utilizator care spunea că Zuckerberg „face ju jitsu”, o referire la recenta sa medalie la un turneu brazilian de jiu-jitsu.

Miercuri seară, Zuckerberg a postat un Story pe Instagram care includea o captură de ecran a Tweet-ului lui Musk și a răspuns cu textul „Trimite-mi locația”.

Între timp, Musk nu se lasă mai prejos și răspunde la cererea lui Zuckerberg. „Am o mișcare grozavă pe care o numesc The Walrus, în care mă întind deasupra adversarului meu și nu fac nimic”, a mai scris Musk pe Twitter.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...