[BREAKFAST] După ce a rămas fără casă, o femeie a luat o decizie radicală. A renunțat la traiul obișnuit și s-a mutat într-un avion

CoolNews, NEWS
share

După ce și-a pierdut casa în urma unui incendiu, Jo Ann Ussery a avut o idee inedită: a renunțat la traiul obișnuit și s-a mutat într-un avion.

Femeia și-a cumpărat un Boeing 727 vechi, care urma să ajungă la un depozit de deșeuri. L-a pus pe un teren pe care îl deținea și a petrecut șase luni să-l renoveze.

La final, ea a avut o casă complet funcțională, cu peste 1.500 de metri pătrați locuibili, trei dormitoare, două băi și o cadă cu hidromasaj. Totul pentru mai puțin de 30.000 de dolari de la acea vreme, conform CNN.

Ussery – o cosmeticiană din Benoit, Mississippi – nu avea o legătură profesională cu aviația. Ea a locuit în avion din 1995 până în 1999, când a căzut de pe camionul care îl muta la o locație din apropiere, unde ar fi fost deschis pentru public.

Ea nu a fost singura persoană care a locuit într-un avion. La sfârșitul anilor ’90, Bruce Campbell, un inginer electrician care deținea o licență de pilot, a fost uimit de povestea lui Ussery.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] „Minunea” de Crăciun care l-a salvat pe proprietarul unei cafenele sociale cu datorii. „...

„Cu sinceritate și vulnerabilitate, vă cer sprijinul”, scria pe Facebook acum cateva zile proprietar...

[BREAKFAST] Un oraș din Transilvania a fost inclus într-un top mondial! Totul datorită unei vloggeri...

Datorită unei vloggerițe de travel din Australia, Gabby Boucher, un oraș din Transilvania a fost inc...

Bianca Tilici și Liviu Teodorescu au fost „Pe Val” la Virgin Radio Breakfast. Ascultă live session-u...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...