[BREAKFAST] Doi români au cumpărat un magazin și vor să ducă bucătăria românească peste ocean. Vezi aici povestea lor

CoolNews, NEWS
share

Doi români și-au văzut visul cu ochii. Recent, au devenit proprietarii unui magazin cu tradiție dintr-un oraș din SUA. Adrian Pop, originar din Transilvania, bucătar de profesie, este sufletul afacerii cu mâncare la pachet.

Sunt atât de entuziasmat”, a spus el. „Pot face cine pentru luat acasă, pot face prânzuri”, a spus încântat bărbatul.

Magazinul Trawka’s Market, care oferă produse alimentare, inclusiv carne și cârnați, dar și mâncare gata preparată pentru luat acasă, este situat în estul orașului Erie din Pennsylvania (SUA), relatează jurnalemigrant.com.

Cei doi români vor păstra tradiția localului, dar intenționează să adauge noi produse alimentare. Aproape 4 decenii, magazinul a fost deținut de Tom Walsh, care și-a câștigat faima cu mâncare la pachet, vânzând sandvișuri și mese calde. Românul, care a cumpărat magazinul la data de 29 septembrie, a continuat această tradiție.

Ce doi soți români, Adrian și Nadia Pop, vând în prezent aproximativ 100 de mese calde pe zi – incluzând sandvișuri cu chiftele, pui și coaste de porc.

Pentru a-l face și mai atrăgător, bucătarul român intenționează să aducă pe rafturile magazinului produse alimentare europene, dar și cârnați cârnați specifici țării sale natale. Cartofii românești pe care i-a preparat făcut ani de zile la fostul club de comedie Jr.’s Last Laugh unde a fost bucătar ar putea să apară în meniu.

Era timpul să-mi îndeplinesc dorința de o viață de a înființa și a conduce propria mea afacere. Este misiunea și pasiunea mea să prosper în acest domeniu”, a spus Adrian Pop, co-proprietar al Trawka’s Market. Alături îi stă Nadia, soția sa, cofetar și supervizor de mic dejun la Sheraton Bayfront din Erie.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] „Minunea” de Crăciun care l-a salvat pe proprietarul unei cafenele sociale cu datorii. „...

„Cu sinceritate și vulnerabilitate, vă cer sprijinul”, scria pe Facebook acum cateva zile proprietar...

[BREAKFAST] Un oraș din Transilvania a fost inclus într-un top mondial! Totul datorită unei vloggeri...

Datorită unei vloggerițe de travel din Australia, Gabby Boucher, un oraș din Transilvania a fost inc...

Bianca Tilici și Liviu Teodorescu au fost „Pe Val” la Virgin Radio Breakfast. Ascultă live session-u...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...