[BREAKFAST] Doi miri din Timișoara s-au trezit fără invitați la nuntă. Din 120 de invitații, tinerii au primit doar 33 de confirmări

CoolNews, NEWS
share

Mireasa și-a spus durerea pe un grup destinat mireselor, aceasta a povestit cum a trimis 120 de invitații, dar a primit doar 33 de confirmări, cu doar câteva zile înainte de marele eveniment. Astfel, cei doi viitori soți s-au decis ca pentru restul de 87 de locuri neconfirmate să lanseze o invitație deschisă pe un grup destinat mireselor, iar cei care vor să le fie alături în cea mai importantă zi din viața lor sunt așteptați, mai mult, nu vor dar de nuntă.

Bună seara, dragilor! Noi doi și o nuntă peste trei zile cu 33 de confirmări din 120 de invitații date. Asta e, mergem înainte. Am zis că, poate sunt oameni necunoscuți care ar participa la un eveniment al altor necunoscuți. Nu ne dorim dar de nuntă. Am semnat un contract de minim 70 de meniuri, ni le asumăm. O să fie frumos, o să fie unic. Avem jocuri faine, suc de mere natural, sarmale la ceaun, antreuri la buffet și tort raw vegan. Dacă v-am convins, ne vedem duminică, 22/10/2023, la ora 15:00 la cununia religioasă, la 17:00 la masa festivă, locația este Province 1965 Timișoara!”, este mesajul transmis de tânăra din Timișoara, pe grupul de Facebook.

Postarea femeii a ajuns virală și pe TikTok, acolo unde oamenii au empatizat cu situația prin care cei doi trec și le-au transmis gândurile lor bune. „Dacă eram acolo, pe cuvânt ca mergeam…dragii de ei/ Dacă eram din Timișoara..off știu ce înseamnă să nu îți vina invitații”, sunt doar câteva dintre comentarii.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...