[BREAKFAST] Dezvăluirile unui majordom care a lucrat pentru mai multe celebrități: „Când ți se spune să aduci mașina, tu întrebi: Care?”

CoolNews, NEWS
share

Gary Williams a fost majordom pentru regi, celebrități de la Hollywood, personalități publice și miliardari. Intrebarea care i se pune mereu este „Mai sunt majordomi în ziua de azi?”. Acum are propria școală de majordomi la Londra.

Gary Williams a dezvăluit pentru Insider ce înseamnă să fii martor la stilul de viață luxos al oamenilor pentru care a lucrat și a vorbit despre experiențele inedite trăite alături de aceștia, printre care actorul Nicolas Cage și fostul prim-ministru britanic Margaret Thatcher.

Și-a început cariera ca majordom șef la un hotel renumit si luxuriant din Londra în 2007. El a povestit că a fost inspirat după ce l-a văzut pe Anthony Hopkins jucând rolul unui majordom în filmul din 1993 „Remains of the Day”.

Willams a dezvăluit pentru Insider unele dintre cele mai surprinzătoare lucruri pe care le-a văzut în timpul cât a lucrat ca majordom. O fostă clientă și-a trimis câinele acasă cu un elicopter pentru că se gândea că îi era dor de casă, a povestit el. Femeia călătorise în Anglia cu un eclicopter, pentru o vacanță de trei nopți. Își luase și câinele, care stătea într-o geanta de brand renumita. Ajunsă la destinație, femeia l-a sunat pe Gary: „Ajută-mă, Gary. Câinelui (n.r.) îi este dor de casă. Am nevoie de elicopter. Adică, în timp ce bea cocktail-uri cu prietenii, m-a sunat să îi aduc câinele înapoi cu un elicopter. Deci genul ăsta de lucruri erau neobișnuite. De unde știa ea că îi e dor câinelui de casă?„.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] „Minunea” de Crăciun care l-a salvat pe proprietarul unei cafenele sociale cu datorii. „...

„Cu sinceritate și vulnerabilitate, vă cer sprijinul”, scria pe Facebook acum cateva zile proprietar...

[BREAKFAST] Un oraș din Transilvania a fost inclus într-un top mondial! Totul datorită unei vloggeri...

Datorită unei vloggerițe de travel din Australia, Gabby Boucher, un oraș din Transilvania a fost inc...

Bianca Tilici și Liviu Teodorescu au fost „Pe Val” la Virgin Radio Breakfast. Ascultă live session-u...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...