[BREAKFAST] De pe Reddit: „Sunt nasoală dacă îmi doresc un partener frumos?”

CoolNews, NEWS
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae

La Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae, încercăm să fim o voce pentru toți cei pe care îi găsim pe internet sau pentru cei care ne scriu.

De data aceasta, avem o poveste de pe Reddit pe care am luat-o și am întors-o pe toate părțile pentru a găsi un răspuns. Uite aici ce a ieșit:

Textul integral al postării de pe Reddit:

Am întâlnit un tip prin niste prieteni comuni apropriati. Ei teoretic s-au făcut pețitorii nostri. Stiau că eu îmi doresc un partener serios și tandru, o persoană cu care să fiu pe aceeași frecvență știind toate încercările mele eșuate de până acum. 

 

M-am întâlnit cu tipul acesta. E o diferență destul de mare de vârstă, dar sinceră să fiu nu am simțit-o. Mă simt în largul meu cu el, avem extrem de multe în comun, tipul e răbdător și detine toate calitățile enumerate mai sus. Doar că eu nu sunt foarte atrasă de el. 

 

Ce e drept tot visez să fiu și eu cu un tip mai frumos, mereu râdeau prietenele că ies cu urâți și alte povești. Mã simt prost că îmi doresc asta și că mă gândesc la asta atâta timp cât tipul e teoretic tot ce mi-am dorit pâna la looks. Nu știu cum să mai pun problema, mă macină asta super tare.

 

Ai și tu astfel de povești? Trimite povestea ta pe WhatsApp la 0734.666.000 sau pe Instagram la @VirginRadioRomania.

Ascultă Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00!

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”

După succesul piesei ,,Opriți planeta", IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Ve...

[BREAKFAST] Andrei Niculae, impresionat de un frigider inteligent: „Mă uitam cu gura căscată”

Weekendul trecut, Andrei Niculae a participat la un eveniment unde a avut ocazia să prezinte un show...

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...