Confidenţialitate

[BREAKFAST] De pe Reddit: „Sunt nasoală dacă îmi doresc un partener frumos?”

CoolNews, NEWS
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae

La Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae, încercăm să fim o voce pentru toți cei pe care îi găsim pe internet sau pentru cei care ne scriu.

De data aceasta, avem o poveste de pe Reddit pe care am luat-o și am întors-o pe toate părțile pentru a găsi un răspuns. Uite aici ce a ieșit:

Textul integral al postării de pe Reddit:

Am întâlnit un tip prin niste prieteni comuni apropriati. Ei teoretic s-au făcut pețitorii nostri. Stiau că eu îmi doresc un partener serios și tandru, o persoană cu care să fiu pe aceeași frecvență știind toate încercările mele eșuate de până acum. 

 

M-am întâlnit cu tipul acesta. E o diferență destul de mare de vârstă, dar sinceră să fiu nu am simțit-o. Mă simt în largul meu cu el, avem extrem de multe în comun, tipul e răbdător și detine toate calitățile enumerate mai sus. Doar că eu nu sunt foarte atrasă de el. 

 

Ce e drept tot visez să fiu și eu cu un tip mai frumos, mereu râdeau prietenele că ies cu urâți și alte povești. Mã simt prost că îmi doresc asta și că mă gândesc la asta atâta timp cât tipul e teoretic tot ce mi-am dorit pâna la looks. Nu știu cum să mai pun problema, mă macină asta super tare.

 

Ai și tu astfel de povești? Trimite povestea ta pe WhatsApp la 0734.666.000 sau pe Instagram la @VirginRadioRomania.

Ascultă Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00!

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Țeapă uriașă luată de un curier. A fost plătit cu bani de jucărie. Cum a procedat client...

Știi momentul acela când ai un produs pe care îl vrei cu orice preț, chiar dacă nu ți-l permiți? Eh,...

[BREAKFAST] ANPC a găsit nereguli la shaormeria lui Tzanca Uraganu. Restaurantul a fost închis

Tzanca Uraganu și-a deschis o shaormerie în urmă cu două luni, iar primele nereguli au fost deja găs...

[BREAKFAST] Inaugurarea unui tramvai din Reșița i-a făcut pe localnici să se descalțe la urcare

Cât de mult se pot bucura unii români de un nou tramvai în oraș? Ne poate spune un domn din Reșița c...