[BREAKFAST] Cum să mănânci la restaurant fără să plătești. Un bărbat deține secretul

CoolNews, NEWS
share

Un bărbat de 58 de ani a devenit clientul de coșmar al restaurantelor din orașul olandez Delft, după ce a mâncat fără să plătească de cel puțin 127 de ori în ultimii ani.

La începutul acestei luni, poliția din Delft a fost chemată la un restaurant unde un bărbat a încercat să scape de plata consumației simulând o afecțiune medicală.

Mike Hogeveen, barman la restaurantul în cauză, spune că bărbatul i-a atras atenția în momentul în care a început să comande gustări și să le ofere altor clienți și imediat după asta a început să-și miște necontrolat brațul stâng, ca și cum ar suferi un accident vascular.

A fost chemată ambulanța, însă paramedicii care l-au examinat și-au dat seama că bărbatul se prefăcea și au refuzat să-l ducă la spital, așa cum ceruse acesta, potrivit Dutch News.

Rămas în restaurant, bărbatul s-a trezit în față cu nota de plată, însă i-a spus proprietarului că se simte rău și au stabilit să tranșeze problema la o dată ulterioară. Ca să arate că este un client serios, bărbatul i-a scris proprietarului restaurantului numele și adresa lui, numai că unul din paramedici a fost pe fază și i-a atras atenția că acesta furnizase echipajului medical alte date cu numai câteva minute mai devreme.

„A crezut că poate să scape fără să plătească nota de peste o sută de euro prefăcându-se că este bolnav”, a spus Hogeveen.

Proprietarul restaurantului a sunat la poliție, iar ofițerii care au sosit la fața locului și-au dat seama că îl aveau în față pe un bărbat pe care îl căutau de mai multă vreme. Astfel, la poliție au fost înregistrate nu mai puțin de 127 de plângeri împotriva lui, după ce a mâncat la restaurante fără să plătească.

Bărbatul a fost arestat preventiv și urma să fie eliberat după ce și-ar fi plătit toate datoriile. Un caz similar a fost semnalat anul trecut, în Spania. Un bărbat lituanian de 50 de ani a simulat de 20 de ori atacuri de cord în restaurante de lux, ca să nu plătească nota.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Femeile preferă animalele. Ce le-a îndemnat să ia această decizie?

De ce preferă femeile să stea mai mult cu animalele de companie decât cu oamenii? Pentru că s-au sat...

[BREAKFAST] Un șobolan a ținut la sol un avion Airbus, timp de trei zile

Compania aeriană naţională din Sri Lanka a anunţat marţi că șobolanul a provocat întârzierea mai mul...

[BREAKFAST] Ce determină trei sferturi dintre bărbaţi să regrete că s-au căsătorit?

Regreţi că te-ai căsătorit? Fericirea nunţii durează până când oamenii încep să se întrebe dacă au l...