[BREAKFAST] Cu ce animal trăia de fapt o româncă în casă? Credea că e un câine de rasă după ce plătise 1.000 de euro pe el

CoolNews, NEWS
share

Pe internet, se dau tot mai multe țepe. Vânzarea câinilor de rasă reprezintă un mod de înșelăciune tot mai des întâlnit. Oamenii comandă de pe Olx, de exemplu, o anumită rasă și se trezesc acasă cu un alt câine, fără pedigree și fără carnet de sănătate, scrie adevărul.ro.

Maria este din Sibiu, însă este stabilită în Austria. Pentru că în Innsbruck, orașul unde locuiește în prezent, câinii se vând la un preț mare, s-a gândit să își cumpere patrupedul chiar din orașul natal. Așa că a început căutările pe internet pentru rasa dorită, un Pooddle Canish Mini Toy, scrie oradesibiu.ro.

Câinele nu avea cip, l-au băgat în carantină

În primele căutări i-au apărut anunțurile de pe un site de anunturi  găsind unul care descria exact câinele dorit. În anunț, stăpânul cățelului specifica rasa și punea accent pe faptul că are carnet de sănătate și pedigree, lucru care mai târziu s-a dovedit a fi neadevărat. Maria a comandat câinele, a stabilit cu proprietarul detaliile, ca mai apoi cățelul să ajungă în Linz de unde a fost preluat de sibiancă.

După ce a fost țepuită, sibianca nu a ezitat să o contacteze pe femeia de la care a cumpărat animalul de companie. Surpriza mare a fost că aceasta i-a blocat numărul de telefon pentru a nu mai putea fi contactată.

Femeia a plătit pentru cățel 450 de euro și pentru că se află în carantină trebuie să mai achite peste 700 de euro.

,,Eu sper să nu îmi dea și amendă pentru că a ajuns cățelul în țară ilegal. Am făcut o greșeală, mai bine luam din Austria cățel”, concluzionează Maria.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Fiicele cele mai mari ale lui Sylvester Stallone, Sistine și Sophia, au dezvăluit că tatăl lor este ...

Surorile au spus că Sylvester este destul de implicat în viața lor amoroasă deoarece au dezvăluit că...

[BREAKFAST] Un câine a mers 65 de km pentru a se întoarce la familia sa. Noul stăpân l-a căutat 27 d...

Patrupedul, dat iniţial spre adopţie, a fost atât de disperat să ajungă înapoi acasă, încât a călăto...

Salariu de 100 de dolari/oră pentru a sta toată ziua pe TikTok. Cum poți aplica

O agenție de influencer marketing profită de utilizatorii de social media pentru TikTok și oferă o o...