[BREAKFAST] Cele mai tari întâmplări povestite de livratorii de pizza: „Am livrat o comandă lângă o casă care ardea ca o torță”

CoolNews, NEWS
share

Câte întâmplări amuzante se întâmplă la locul tău de muncă? Nu foarte multe, știm. Bine, asta dacă nu cumva ești livrator de pizza și dai de tot felul de nebunii în timpul programului tău. 

Avem și noi câteva relatări și le așteptăm și pe ale tale dacă îți dorești să le împărtășești cu noi.

„Am livrat o comandă lângă o casă care ardea ca o torță”

„Am fost jefuit la a treia livrare, în prima mea zi de serviciu. M-am întors la restaurant cu capul rupt și i-am spus patronului: Am renunțat”.

„Făceam o livrare și un bărbat a deschis ușa. Era în scutece cu o fundă în păr, ca un copil mic. A fost… ciudat”

„După ce am livrat comanda la un bărbat, acesta a luat pizza și a aruncat-o în grădină”

„Săptămâna trecută a trebuit să livrez o pizza cuiva, în timp ce casa de lângă el era în flăcări. Nu vorbesc despre un mic incendiu, erau trei mașini de pompieri, două mașini de poliție și două ambulanțe. O casă ardea la cinci metri de mine”

„În timp ce mă întorceam de la o livrare și conduceam mașina cu geamurile deschise pe un drum lăturalnic foarte întunecat, din mediul rural Alabama, am auzit o lovitură în ușa autovehiculului și am simțit că ceva se rostogolește pe piciorul meu. M-am gândit că trebuie să fie o pasăre. Așa că m-am oprit în mijlocul drumului ca să ies și să o arunc… M-am uitat în jos și am văzut niște ochii îngrozitori de negri și o gura căscată, plină de dinți ascuțiți. Era un liliac. Am sărit de pe scaunul șoferului și aripile sale s-au întins, fiind atașat de piciorul meu. M-am dat jos și am reușit să scap de creatura hidoasă”

„Am livrat pizza cam o săptămână și am fost amenințat cu pistolul, la un moment dat. Am ajuns cu pizza la o casă și un bărbat m-a invitat să intru. S-a dus să ia banii și s-a întors cu un pistol pe care l-a îndreptat spre mine. Nu am știut ce să zic și ce să fac, pur și simplu m-am blocat. Se pare că bărbatul doar ce își achiziționase arma, era mândru de ea și voia să o arate. Tremuram când m-am întors în mașină”

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”

După succesul piesei ,,Opriți planeta", IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Ve...

[BREAKFAST] Andrei Niculae, impresionat de un frigider inteligent: „Mă uitam cu gura căscată”

Weekendul trecut, Andrei Niculae a participat la un eveniment unde a avut ocazia să prezinte un show...

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...