[BREAKFAST] Cel mai cuminte festival din București. Oamenii au făcut origami, în timp ce psihologii le ascultau problemele

CoolNews, NEWS
share

Un festival cu muzică relaxantă și cinema în aer liber este găzduit de Grădina Botanică din Capitală. Oaspeți sunt cei care apreciază liniștea, poezia și muzica jazz.

Sau cunoașterea de sine. Într-un cort, doi psihologi le-au vorbit invitaților despre provocările lumii moderne. Într-o atmosfera relaxată, la umbra copacilor, oamenii s-au conectat cu natura în timp ce ascultau muzică. Iar pentru cei care au vrut să vadă un film, a fost organizat un cinema în aer liber.

Suzana Roșca, organizator: ”Pe pajiștea de la Grădina Botanică am adus o serie de artiști și mici întreprinzători locali, care să le ofere bucureștenilor o pauză, o oază de bine”.
”Cel mai mult mi-a plăcut sinceritatea pe care am perceput-o

Andrei: ”Am învățat niște chestii interesante, niște chestii la care nu mă așteptam și am adoptat niște perspective care sper eu că vor fi sănătoase și mă vor ajuta în viitor”.

Cel mai mult mi-a plăcut sinceritatea pe care am perceput-o din partea celorlalți participanți, de a împărtăși tot felul de experiențe, poate mici frustrări, îngrijorări”.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Festivalul de Film de la Cannes: 78 de ani de cinematografie de calitate

Festivalul de Film de la Cannes este unul dintre cele mai prestigioase și celebre festivaluri de fil...

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...