[BREAKFAST] Cea mai bătrână dansatoare din buric din Marea Britanie: „Dansul m-a ținut într-o formă încât nimeni nu-mi crede vârsta”.

CoolNews, NEWS
share

Cea mai bătrână dansatoare din buric din Marea Britanie spune că încă mai poate dansa la 82 de ani. De fapt, Tina Hobin crede că acesta este secretul pentru o viață lungă și sănătoasă.

De o jumătate de secol ea învață femeile acest dans străvechi și nu are de gând să renunțe încă la țambalurile de mână și la centura cu monede. Bunicuța a început să danseze din buric în 1973 și s-a îndrăgostit atât de mult de dansul din buric, încât de atunci își mișcă șoldurile și trunchiul.

Tina, care este cea mai bătrână dansatoare din buric profesionistă din țară, spune că această disciplină a ajutat mii de femei să depășească diverse probleme de sănătate de-a lungul anilor. Ea crede că dansul din buric are multiple beneficii pentru sănătatea fizică și mentală – inclusiv pentru endometrioză, sarcini sigure, infertilitate și dureri de spate. Tina Cleobury Mortimer susține că poate ajuta și în probleme personale.

În cei 49 de ani de când este instructor, a ajutat femei să depășească divorțuri și rupturi de relații. Această mamă a trei copii crede că nu ești niciodată prea bătrână pentru a învăța „dansul sacru” și dorește, de asemenea, să schimbe percepția „sexualizată” a dansului din buric. Ea a vizitat de mai multe ori Egiptul și Marocul pentru a învăța despre originile acestei forme de artă și spune că va continua să danseze până când nu va mai putea dansa.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Fiicele cele mai mari ale lui Sylvester Stallone, Sistine și Sophia, au dezvăluit că tatăl lor este ...

Surorile au spus că Sylvester este destul de implicat în viața lor amoroasă deoarece au dezvăluit că...

[BREAKFAST] Un câine a mers 65 de km pentru a se întoarce la familia sa. Noul stăpân l-a căutat 27 d...

Patrupedul, dat iniţial spre adopţie, a fost atât de disperat să ajungă înapoi acasă, încât a călăto...

Salariu de 100 de dolari/oră pentru a sta toată ziua pe TikTok. Cum poți aplica

O agenție de influencer marketing profită de utilizatorii de social media pentru TikTok și oferă o o...