[BREAKFAST] Cazul „Fantomă”: Hoțul Ingenios din Colinas do Tocantins. A reușit să sustragă un hidrofor fără a fi detectat de autorități

CoolNews, NEWS
share

Într-o dimineață din data de 16 februarie, o companie de piese auto din Colinas do Tocantins, regiunea de nord a statului brazilian Tocantins, a fost scena unui furt ingenios. Un individ cunoscut sub numele de „fantomă” datorită abilităților sale deosebite, a reușit să sustragă un hidrofor fără a fi detectat de autorități. Înregistrările video ale incidentului arată modul meticulos în care hoțul a acoperit și transportat echipamentul furat.

Personajul acoperit cu un cearșaf a acționat cu determinare și precizie, conform imaginilor surprinse. Jessyka Yorrana, proprietara companiei de piese auto, a fost impresionată de curajul și priceperea hoțului. Ea a menționat că individul părea familiarizat cu locația și a acționat rapid și eficient. Autoritățile sunt în căutarea persoanei responsabile pentru acest furt neobișnuit și continuă investigațiile în acest sens.

Poliția Militară a fost alertată și a inițiat o anchetă, însă până în prezent, suspectul nu a fost identificat. Comunitatea locală din Colinas do Tocantins a fost șocată de acest incident și discuțiile pe marginea acestuia au captat atenția mediului online.

Reacțiile pe internet au fost diverse, mulți utilizatori fiind impresionați de ingeniozitatea și curajul hoțului „fantomă”. Videoclipul furtului a devenit viral pe rețelele de socializare, generând interesul publicului larg. Întrebările rămân deschise cu privire la identitatea și motivele individului din spatele acestei operațiuni meticuloase de furt.

Agenția locală de știri Colinas Notícias 2 a furnizat informații despre incident pe platforma sa de Twitter, declanșând o dezbatere aprinsă în mediul online. Imaginile surprinse în timpul furtului oferă o privire asupra modului ingenios în care hoțul a planificat și executat furtul.

Autoritățile locale sunt hotărâte să rezolve cazul și să aducă făptașul în fața justiției. Cu toate că individul a reușit să sustragă hidroforul fără a fi identificat, investigațiile continuă pentru a clarifica circumstanțele furtului și pentru a preveni incidente similare în viitor.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”

După succesul piesei ,,Opriți planeta", IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Ve...

[BREAKFAST] Andrei Niculae, impresionat de un frigider inteligent: „Mă uitam cu gura căscată”

Weekendul trecut, Andrei Niculae a participat la un eveniment unde a avut ocazia să prezinte un show...

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...