[BREAKFAST] Care sunt cele mai populare nume pentru bebeluși în 2023. Vezi aici lista integrală

CoolNews, NEWS
share

BabyCenter, publică în fiecare an o listă cu cele mai populare nume pentru copii. Pe tot parcursul anului, site-ul urmărește, de asemenea, cele mai populare nume în timp real, lista schimbându-se în timpul anului.

Liam, care a domnit clasamentul din 2019, fiind cel mai popular nume pentru băieți, a coborât pe locul al treilea. Oliver este pe locul al doilea, iar Noah este acum pe primul loc în topul preferințelor. Topul este completat de Aiden și James, pe locurile patru și cinci, cele două nume înlocuindu-i pe Elijah și Mateo, populare anterior.

Evenimentele actuale și cultura pop au jucat, de asemenea, un rol în cele mai recente tendințe în materie de nume, cu Elon, despre care BabyCenter spune că este „unul dintre numele de copii cu cea mai rapidă scădere a anului.”

Cele mai populare nume de fete au suferit, de asemenea, o ușoară schimbare, Luna a deveni al treilea cel mai popular din 2023 până în prezent, urmat îndeaproape de Amelia și p. Olivia și-a păstrat locul în fruntea listei pentru al treilea an consecutiv, în timp ce Emma este pe locul doi. Printre prenumele alese de părinți se numară și Nova, Lily, Ivy, Willow, Delilah, Iris sau Mia.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...