Confidenţialitate

[BREAKFAST] Care este țara în care românii își cumpără case mai ieftine? Prețul este de 10 ori mai mic

CoolNews, NEWS
share

În anul 2021, sute de români, în principal din Arad și Timișoara, au devenit proprietari în Ungaria. Aceștia au găsit case la prețuri între 5000 și 10.000 de euro, cu teren și ultilități.

Oraşul Bătania, aflat la doar şase kilometri de granița română, a fost un punct de interes. Aici, prețurile porneau de la 2.500 de euro. Anii au trecut, dar și în prezent se găsesc case cu preţuri pornind de la aproximativ 10.000 de euro, scrie Agerpres.

Cea mai ieftină casă pe care am vândut-o anul trecut a costat 5.000 de euro, în Dombegyhaz (5 km de frontieră – n.r.). Este în centrul localităţii, are 100 metri pătraţi utili, trei camere şi 4.000 de metri pătraţi de teren. În momentul de faţă, cea mai ieftină casă pe care o avem în portofoliu este la 9.000 de euro, la circa 7 km de de Variaşu Mic (localitate din Arad aflată la frontieră – n.r.), cu trei camere, utilităţi complete şi teren de 1.500 metri pătraţi”, a declarat Bogdan Holocan, agent imobiliar în zona Banatului, potrivit Agerpres.

Un alt exemplu de casă ieftină disponibilă este în oraşul Bătania. Are două camere, baie, bucătărie, un teren de 1.500 de metri pătraţi şi costă 10.000 de euro.

Cele mai multe case sunt în stare foarte bună. Proprietarii le-au abandonat și s-au mutat în alte zone din Ungaria pentru locuri de muncă.

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] O imprimantă 3D a creat un desert din 7 ingrediente. Cum ne ajută?

Oamenii de știință au creat un desert cu șapte ingrediente folosind imprimante 3D, cu scopul de a în...

[PREMIERĂ] Juno a cântat „Sufletul Meu” și „Chestii” live la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

[BREAKFAST] Cu ce animal trăia de fapt o româncă în casă? Credea că e un câine de rasă după ce plăti...

Pe internet, se dau tot mai multe țepe. Vânzarea câinilor de rasă reprezintă un mod de înșelăciune t...