Confidenţialitate

[BREAKFAST] Care este cea mai potrivită lună pentru călătorii și ce locuri ar trebui neapărat să bifezi

CoolNews, NEWS
share

Luna februarie este ideală pentru vacanțe mai ales în anumite regiuni în care în lunile de vară temperaturile pot deveni insuportabile. Dacă și tu te întrebi ce țări să vizitezi în luna februarie, iată câteva sugestii cu cele mai apreciate destinații de vacanță în această perioadă din an: 

Dacă vrei să te aventurezi într-o țară exotică, dar mai puțin aglomerată, Costa Rica este o alegere excelentă. Februarie este în mijlocul sezonului uscat, deci poți face plajă pe coasta Pacificului sau poți explora pădurile tropicale din interiorul țării. Nu trebuie să ratezi ocazia de a vedea animale sălbatice în parcurile naționale.

Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe pline de aventură, Mexicul este locul ideal. În luna februarie, temperaturile sunt plăcute în majoritatea țării, ceea ce înseamnă că puteți înota în mările și râurile acestei țări.

Dacă iubiți artă, arhitectură și gastronomia, atunci Italia este țara perfectă. În luna februarie, temperaturile sunt plăcute în majoritatea țării, ceea ce înseamnă că puteți explora orașele în voie. Puteți vizita Veneția, muzeele și galeriile din Florența, puteți admira arhitectura încântătoare din Roma și puteți savura vinuri, paste și pizza din plin în orice loc alegeți în Italia.

Dacă doriți să vă relaxați pe plaje tropicale și să vă bucurați de mâncăruri delicioase, Thailanda este o alegere perfectă. În luna februarie, temperaturile sunt mai scăzute decât în alte perioade ale anului, ceea ce face ca acest moment să fie ideal pentru a explora țara.

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Un stat american cere consimțământul parental pentru folosirea rețelelor de socializare ...

Statul american Utah a adoptat joi o legislaţie care solicită reţelelor de socializare, precum TikTo...

Raluka și Connect-R ne-au adus „Lasă-mă să te...” LIVE la Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

[BREAKFAST] Un elev român a fost umilit la o școală din Germania. „De ce numele meu? Și de ce țara m...

O familie de români din Germania a dezvăluit umilința prin care a trecut fiul lor în timpul unei lec...