[BREAKFAST] Ca să se calmeze, un bărbat a mers pe jos peste 450 de km, după ce s-a certat cu soția sa

CoolNews, NEWS
share

Supărat, după o ceartă cu soția sa, un bărbat din Italia a plecat într-o plimbare, dornic să se calmeze. Înainte să fie oprit de polițiștii care verificau dacă oamenii respectă carantina în orașul Fano, acesta a parcurs peste 450 de kilometri, informează The Independent, citat de libertatea.ro.

După conflictul cu nevasta sa, bărbatul, care are 48 de ani, a mers pe jos timp de o săptămână. Pe data de 1 decembrie, agenții de poliție l-au găsit în timp ce se deplasa pe marginea unui drum național, la ora 2 dimineața.

Deși locuia în provincia Como, în nordul Italiei, bărbatul a reușit să ajungă în Fano, un mic oraș pe coasta adriatică, aflat la o distanță de 450 de kilometri distanță. La început, polițiștii, care l-au oprit pe bărbat pentru încălcarea regulilor de carantină, nu au crezut că acesta venea tocmai din Como.

După ce i-au verificat numele, oamenii legii au aflat că bărbatul fusese dat dispărut de către soția sa cu o săptămână în urmă. Presa italiană a relatat că bărbatul era obosit, însă părea lucid, și a recunoscut că nu și-a dat seama că a parcurs o distanță atât de mare. El a mai spus că a primit mâncare de la oamenii întâlniți pe drum.

În călătoria sa, italianul a mers, în medie, 65 de kilometri în fiecare zi. „Sunt bine, doar puțin obosit”, a declarat el, potrivit publicației Il Resto del Carlino din Fano. Soția bărbatului, care a venit să-l ridice de la poliție, a confirmat că acesta a ieșit din locuință în urmă cu o săptămână, după o ceartă, și nu mai fusese văzut de atunci.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] „Minunea” de Crăciun care l-a salvat pe proprietarul unei cafenele sociale cu datorii. „...

„Cu sinceritate și vulnerabilitate, vă cer sprijinul”, scria pe Facebook acum cateva zile proprietar...

[BREAKFAST] Un oraș din Transilvania a fost inclus într-un top mondial! Totul datorită unei vloggeri...

Datorită unei vloggerițe de travel din Australia, Gabby Boucher, un oraș din Transilvania a fost inc...

Bianca Tilici și Liviu Teodorescu au fost „Pe Val” la Virgin Radio Breakfast. Ascultă live session-u...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...