[BREAKFAST] Ca să se calmeze, un bărbat a mers pe jos peste 450 de km, după ce s-a certat cu soția sa

CoolNews, NEWS
share

Supărat, după o ceartă cu soția sa, un bărbat din Italia a plecat într-o plimbare, dornic să se calmeze. Înainte să fie oprit de polițiștii care verificau dacă oamenii respectă carantina în orașul Fano, acesta a parcurs peste 450 de kilometri, informează The Independent, citat de libertatea.ro.

După conflictul cu nevasta sa, bărbatul, care are 48 de ani, a mers pe jos timp de o săptămână. Pe data de 1 decembrie, agenții de poliție l-au găsit în timp ce se deplasa pe marginea unui drum național, la ora 2 dimineața.

Deși locuia în provincia Como, în nordul Italiei, bărbatul a reușit să ajungă în Fano, un mic oraș pe coasta adriatică, aflat la o distanță de 450 de kilometri distanță. La început, polițiștii, care l-au oprit pe bărbat pentru încălcarea regulilor de carantină, nu au crezut că acesta venea tocmai din Como.

După ce i-au verificat numele, oamenii legii au aflat că bărbatul fusese dat dispărut de către soția sa cu o săptămână în urmă. Presa italiană a relatat că bărbatul era obosit, însă părea lucid, și a recunoscut că nu și-a dat seama că a parcurs o distanță atât de mare. El a mai spus că a primit mâncare de la oamenii întâlniți pe drum.

În călătoria sa, italianul a mers, în medie, 65 de kilometri în fiecare zi. „Sunt bine, doar puțin obosit”, a declarat el, potrivit publicației Il Resto del Carlino din Fano. Soția bărbatului, care a venit să-l ridice de la poliție, a confirmat că acesta a ieșit din locuință în urmă cu o săptămână, după o ceartă, și nu mai fusese văzut de atunci.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...