[BREAKFAST] ANPC a găsit nereguli la shaormeria lui Tzanca Uraganu. Restaurantul a fost închis

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Tzanca Uraganu și-a deschis o shaormerie în urmă cu două luni, iar primele nereguli au fost deja găsite. Aurotitatea Națională pentru Protecția Consumatorului a decis ca afacerea celebrului manelist să fie închisă.

Manelistul a adăugat că temperatura în cazul tuturor sosurilor trebuie să fie una cuprinse între 4 și 8 grade Celsius, iar cea găsită de inspectorii ANPC a fost de 9 grade. „Am avut o folie pe frigiderul pe care l-am luat și a trebuit să o dăm jos, o altă mică problemă. Am avut grafica greșită afară, o scară din bucătărie avea defecțiuni. Să nu se înțeleagă că la noi există vreodată și nici nu va exista vreodată mâncarea să nu fie bună, proaspătă sau să fie expirată, cum au găsit la alte restaurante”, le-a transmis Tzancă fanilor săi.

Cântărețul de manele și-a dechis shaormeria în urmă cu două luni. El le-a dat tuturor oamenilor care au venit în ziua deschiderii shaorma gratis. Zeci de bucureșteni au venit atunci când au aflat intenția manelistului. Bucureștenii au blocat circulația în acea zonă, iar oamenii legii au fost nevoiți să intervină pentru a dirija traficul. Tzanca Uraganul vrea să își extindă afacerea și în alte orașe. El deține două localuri, unul în București și altul în Ploiești.

 

sursa foto: Shutterstock

 

Articole similare

[BREAKFAST] Andrei Niculae, impresionat de un frigider inteligent: „Mă uitam cu gura căscată”

Weekendul trecut, Andrei Niculae a participat la un eveniment unde a avut ocazia să prezinte un show...

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...