Confidenţialitate

[BREAKFAST] Am deschis CUTIA CU AMINTIRI

CoolNews, NEWS
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae

Astăzi am deschis pentru prima dată CUTIA CU AMINTIRI! Adică luăm amintirile voastre, le citim la radio și dăm play și unei piese potrivite pentru acea amintire, nu?

Prima poveste din CUTIA CU AMINTIRI este chiar aici:

Am reușit sa mentin 2 femei fericite timp de 8 luni, nu au aflat una de cealaltă însă erau rude.

Pe prima dintre ele am cunoscut-o în Silver Church, un club din București pentru studenti. Ea era studenta la Teologie, eu la Filozofie. Eram cu un an mai mare. Însă ea era mult mai matura în tot, chiar tot.

Am fost prieteni cu beneficii pana a terminat facultatea, însă în această perioada mi-a făcut cunoștiință cu verișoara ei. Mare greșeală. Trecuse pe la ea sa ii faca unghiile pentru ca asta era jobul ei. Se deplasa la cliente sa faca manichiura.

O data a venit mai devreme. La fel ca mine. Fiecare cu treaba lui însă fata de la Teologie nu ajunsese acasa așa ca am stat pe o banca in spatele blocului unde… îmi e rusine sa zic dar… * numi-a făcut unghiile si mie.”

I-am povestit situația si fata a înțeles. Am funcționat așa pana când fata cu unghiile a plecat in Germania in construcții de ce nu știu exact, iar prima… doamne ajuta!

 

Ai și tu o amintire pe care vrei să o auzi la radio? Trimite-o pe WhatsApp la 0734.666.000 sau prin mesaj direct pe Instagram (@VirginRadioRomania)!

Ascultă Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00!

 

Articole similare

[BREAKFAST] Țeapă uriașă luată de un curier. A fost plătit cu bani de jucărie. Cum a procedat client...

Știi momentul acela când ai un produs pe care îl vrei cu orice preț, chiar dacă nu ți-l permiți? Eh,...

[BREAKFAST] ANPC a găsit nereguli la shaormeria lui Tzanca Uraganu. Restaurantul a fost închis

Tzanca Uraganu și-a deschis o shaormerie în urmă cu două luni, iar primele nereguli au fost deja găs...

[BREAKFAST] Inaugurarea unui tramvai din Reșița i-a făcut pe localnici să se descalțe la urcare

Cât de mult se pot bucura unii români de un nou tramvai în oraș? Ne poate spune un domn din Reșița c...