Confidenţialitate

[BREAKFAST] Prof.univ.dr. Alina Bărgăoanu, despre știrile false în Rusia și Europa: „În Rusia, legile sunt foarte dure” (AUDIO)

share

La Virgin Radio Romania Breakfast, vrem să vorbim despre Oameni de bine! Astfel, dăm startul unei noi campanii și ne propunem să vă povestim despre oamenii care nu pot să stea nepăsători la ceea ce se întâmplă în Ucraina, oamenii care din puținul lor își rup pentru a-i ajuta pe cei în nevoie și despre oamenii care au înțeles că nu poate distruge un război tot ce putem uni noi.

Prof.univ.dr. Alina Bărgăoanu, expert în analiza și combaterea dezinformării (Fake News), profesor universitar doctor și decan al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA, a fost ON AIR astăzi la Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae și ne-a vorbit despre ce înseamnă cenzura în Rusia și cât de sigur este spațiul online:

În Rusia, legile sunt foarte dure, nici nu are rost să comentăm. Ce se întămplă în Uniunea Europeană și în România, evident concordant cu ceea ce se întâmplă în Uniunea Europeană, după părerea mea, nu pot fi încadrate în această idee de cenzură”, a declarat Alina Bărgăoanu la Virgin Radio Romania Breakfast.

ASCULTĂ MAI JOS ÎNTREAGA INTERVENȚIE 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Articole similare

[BREAKFAST] Țeapă uriașă luată de un curier. A fost plătit cu bani de jucărie. Cum a procedat client...

Știi momentul acela când ai un produs pe care îl vrei cu orice preț, chiar dacă nu ți-l permiți? Eh,...

[BREAKFAST] ANPC a găsit nereguli la shaormeria lui Tzanca Uraganu. Restaurantul a fost închis

Tzanca Uraganu și-a deschis o shaormerie în urmă cu două luni, iar primele nereguli au fost deja găs...

[BREAKFAST] Inaugurarea unui tramvai din Reșița i-a făcut pe localnici să se descalțe la urcare

Cât de mult se pot bucura unii români de un nou tramvai în oraș? Ne poate spune un domn din Reșița c...