Confidenţialitate

BRAINIA TE INVITĂ SĂ ÎȚI IEI #PAUZECUCAP

CoolNews
share

BRAINIA este noua apă cu vitamine şi minerale despre care ți-au povestit joi, Bogdan, Shurubel și Ionuț la Virgin Radio Romania, împreună cu Simona Tache, „Specialist în pauze cu cap”. Dacă ai ratat momentul, îl poți găsi pe pagina noastră de Facebook.

“Eu am o problemă. Viața mea e condusă de muncă. Munca mă conduce pe mine și nu eu pe ea. (…) Ideea e că noi, aici, muncim și în afara emisiunii. După ce termin emisiunea, rămân, muncesc, mai am de scris, o grămadă de deadline-uri, iar la sfârșitul zilei, evident, sunt mega-obosit, mega-înfometat.”,a mărturisit Shurubel

Simona Tache, Specialistul BRAINIA în “Pauze cu Cap”, i-a recomandat lui Shurubel să își “ia o pauză de masă, măcar una, serioasă în timpul zilei. O pauză de jumătate de oră cel puțin. Ar trebui să renunți să mai lucrezi în momentul în care mănânci, pentru că îi dai semnale contrare creierului tău, acesta crezând că lucrezi, nu că mănânci.”

BRAINIA le propune românilor un concept nou de hidratare – o apă cu vitamine şi micro-nutrienţi esenţiali, special creată pentru cei care schimbă lumea în bine prin puterea minţii lor, în 3 variante de produs:

  • BRAINIAcafea verde cu adaos de Magneziu, Vitamina B3, Vitamina B5 şi Vitamina B12, extract de cafea verde şi arome naturale de zmeură şi căpşuni;
  • BRAINIAginseng cu adaos de Magneziu, Vitamina B3, Vitamina B7 şi Vitamina B12, extract de ginseng şi arome naturale de fructul pasiunii şi rodie;
  • BRAINIAmoringa cu adaos de Vitamina C, Vitamina B3, Vitamina B6 şi Vitamina B12, extract de moringa şi arome naturale de lămâie şi grapefruit roz.

BRAINIA este o băutură necarbogazoasă, ce conţine un complex optim de vitamine şi minerale ce asigură o bună funcţionare a sistemului nervos şi permite menţinerea unui stil de viaţă sănătos, având un gust răcoritor de fructe, dar și un un conținut caloric scăzut, dezvoltată pe un principiu CLEAN LABEL: fără conservanți, coloranți artificiali, arome artificiale și zahăr adăugat.

Super ingredientele din cele 3 variante  sunt adevăraţi aliaţi pentru minte şi organism, iar combinaţiile de fructe le conferă produselor un gust revigorant. Cafeaua verde ajută sistemul nervos, stimulând activitatea cerebrală. Ginsengul este un tonic care îmbunătăţeşte starea de spirit şi reduce stresul. Moringa este o sursă naturală bogată în vitamine, minerale şi aminoacizi, ce conţine cantităţi semnificative de vitamină A, C şi E, calciu, potasiu şi proteine, excelentă pentru creşterea energiei, a rezistenţei şi a puterii de concentrare.

În fiecare zi de joi, Shurubel și Simona Tache îți vor povesti la Virgin Radio Romania despre #pauzelecucap și despre beneficiile noii ape BRAINIA!

Ia-ţi mai des o pauză cu cap, bea o BRAINIA şi dă-i minţii tale boost-ul de care are nevoie pentru a ţine pasul cu ritmul tău.

Mai multe detalii despre apa BRAINIA găsești pe https://www.brainia.ro/ sau pe pagina de Facebook BRAINIA.