Box Office – Miami Bici a strâns peste 360.000 de spectatori în cinematografe

CoolNews, Filme
share

După ce a devenit cel mai vizionat film românesc în primul weekend de la lansare, cu 154.420, Miami Bici are și o a două săptămână cu extrem de mulți oameni în cinematografe.

În weekendul ce tocmai a trecut, 126.656 au văzut filmul, iar pentru întreaga săptămână, numărul ajunge la 213.883 de spectatori în sălile de cinema.

Astfel, cumulat, de la lansarea oficială, Miami Bici a fost văzut de 368.303 spectatori, având încasări de 7.663.883 milioane lei, adică peste 1,5 milioane de euro.

Miami Bici este povestea lui Ion și Ilie, doi tineri dintr-un mic oraș obscur din România care merg la Miami în toiul iernii, pentru a trăi atât „Visul american” cât și visul românesc de a „îmbogăți rapid”. Odată ajunși acolo, ei se regăsesc în mijlocul planului machiavelc al lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida.

Implicându-se involuntar în afacerile dubioase ale lui Mișu, dar fiind în secret sfătuiți de Gelu, mentorul lor auto-proclamat, de acasă, cei doi se luptă pentru a supraviețui în America. În același timp, se dezvoltă o poveste de dragoste între Ion și Ioana, o fată de moravuri ușoare, dar cu inima curată, care le dă o mână de ajutor.

Articole similare

Două filme românești, incluse în selecția oficială a Festivalului Internațional de Film de la Cannes...

Două filme românești au fost incluse în selecția oficială a Festivalului Internațional de Film de la...

Când revine vremea caldă în România. Ce spun meteorologii

O atenţionare Cod galben de ninsori însemnate cantitativ pentru Carpaţii Meridionali şi Carpaţii de ...

Șase români, alături de cei mai mari miliardari ai lumii în topul Forbes. Cine sunt și ce avere au...

România se mândrește cu prezența a șase miliardari în clasamentul mondial publicat de revista Forbes...