Confidenţialitate

Box Office – Miami Bici a strâns peste 360.000 de spectatori în cinematografe

CoolNews, Filme
share

După ce a devenit cel mai vizionat film românesc în primul weekend de la lansare, cu 154.420, Miami Bici are și o a două săptămână cu extrem de mulți oameni în cinematografe.

În weekendul ce tocmai a trecut, 126.656 au văzut filmul, iar pentru întreaga săptămână, numărul ajunge la 213.883 de spectatori în sălile de cinema.

Astfel, cumulat, de la lansarea oficială, Miami Bici a fost văzut de 368.303 spectatori, având încasări de 7.663.883 milioane lei, adică peste 1,5 milioane de euro.

Advertisement

Miami Bici este povestea lui Ion și Ilie, doi tineri dintr-un mic oraș obscur din România care merg la Miami în toiul iernii, pentru a trăi atât „Visul american” cât și visul românesc de a „îmbogăți rapid”. Odată ajunși acolo, ei se regăsesc în mijlocul planului machiavelc al lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida.

Implicându-se involuntar în afacerile dubioase ale lui Mișu, dar fiind în secret sfătuiți de Gelu, mentorul lor auto-proclamat, de acasă, cei doi se luptă pentru a supraviețui în America. În același timp, se dezvoltă o poveste de dragoste între Ion și Ioana, o fată de moravuri ușoare, dar cu inima curată, care le dă o mână de ajutor.

Articole similare

Zâmbește, se filmează! Mașinile Google sunt din nou pe șoselele din România

Zâmbește, se filmează! Mașinile Google sunt din nou la filmare pe șoselele din România. Au în ...

Record de vaccinări pe zi: România a depășit pragul de 100.000

Record de vaccinări pe zi: România a depășit pragul de 100.000 joi. De sâmbătă e liber la imuniza...

Laserul de la Măgurele, tras pe dreapta. România putea să aducă oameni de știință și studenți din to...

Cel mai important proiect științific al României este tras pe dreapta. Laserul de la Măgurele a f...