Confidenţialitate

Box Office – Miami Bici a strâns peste 360.000 de spectatori în cinematografe

CoolNews, Filme
share

După ce a devenit cel mai vizionat film românesc în primul weekend de la lansare, cu 154.420, Miami Bici are și o a două săptămână cu extrem de mulți oameni în cinematografe.

În weekendul ce tocmai a trecut, 126.656 au văzut filmul, iar pentru întreaga săptămână, numărul ajunge la 213.883 de spectatori în sălile de cinema.

Astfel, cumulat, de la lansarea oficială, Miami Bici a fost văzut de 368.303 spectatori, având încasări de 7.663.883 milioane lei, adică peste 1,5 milioane de euro.

Miami Bici este povestea lui Ion și Ilie, doi tineri dintr-un mic oraș obscur din România care merg la Miami în toiul iernii, pentru a trăi atât „Visul american” cât și visul românesc de a „îmbogăți rapid”. Odată ajunși acolo, ei se regăsesc în mijlocul planului machiavelc al lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida.

Implicându-se involuntar în afacerile dubioase ale lui Mișu, dar fiind în secret sfătuiți de Gelu, mentorul lor auto-proclamat, de acasă, cei doi se luptă pentru a supraviețui în America. În același timp, se dezvoltă o poveste de dragoste între Ion și Ioana, o fată de moravuri ușoare, dar cu inima curată, care le dă o mână de ajutor.

Articole similare

EXCLUSIV Fraudă la Eurovision: Avem documentul cu voturile oficiale ale României. Diferență totală f...

EBU (Uniunea Europeană de Radio și Televiziune)  a transmis printr-un comunicat oficial că juriile d...

Eurovision 2022 | WRS califică România în marea finală după 5 ani!

Joi, 12 mai, „Llamame” s-a calificat în Marea Finală a concursului. WRS, reprezentantul României, a ...

'The Batman', încasări de peste 463 milioane de dolari în toată lumea - în prima săptămână

„The Batman” este în cinematografe de aproape două săptămâni și se pare că Bruce Wayne încă zdrobeșt...