Confidenţialitate

Box Office – Miami Bici a strâns peste 360.000 de spectatori în cinematografe

CoolNews, Filme
share

După ce a devenit cel mai vizionat film românesc în primul weekend de la lansare, cu 154.420, Miami Bici are și o a două săptămână cu extrem de mulți oameni în cinematografe.

În weekendul ce tocmai a trecut, 126.656 au văzut filmul, iar pentru întreaga săptămână, numărul ajunge la 213.883 de spectatori în sălile de cinema.

Astfel, cumulat, de la lansarea oficială, Miami Bici a fost văzut de 368.303 spectatori, având încasări de 7.663.883 milioane lei, adică peste 1,5 milioane de euro.

Miami Bici este povestea lui Ion și Ilie, doi tineri dintr-un mic oraș obscur din România care merg la Miami în toiul iernii, pentru a trăi atât „Visul american” cât și visul românesc de a „îmbogăți rapid”. Odată ajunși acolo, ei se regăsesc în mijlocul planului machiavelc al lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida.

Implicându-se involuntar în afacerile dubioase ale lui Mișu, dar fiind în secret sfătuiți de Gelu, mentorul lor auto-proclamat, de acasă, cei doi se luptă pentru a supraviețui în America. În același timp, se dezvoltă o poveste de dragoste între Ion și Ioana, o fată de moravuri ușoare, dar cu inima curată, care le dă o mână de ajutor.

Articole similare

Număr record de cazuri: 777 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a raportat, joi, alte 777 infecții cu coronavirus. Bilanţul epide...

Klaus Iohannis: În aceste condiții este evident că starea de alertă va fi prelungită cu 30 de zile...

După o ședință de aproape 2 ore, Klaus Iohannis a făcut o scurtă declarație de presă. "În aceste ...

Coronavirus în România: Peste 600 de cazuri noi de coronavirus în 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a raportat, miercuri, alte 641 infecții cu coronavirus. Bilanţul ...