Bogdan Medvedi a adus „Tu” la Virgin Radio Breakfast

CoolNews, Muzică
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Giulia și Andrei Niculae! 

Bogdan Medvedi s-a reîntors să spună povești înduioșătoare de iubire, iar cea mai nouă lansare a sa se intitulează simplu, dar cuprinzător: ,,Tu”. Frumusețea piesei ,,Tu” stă în amalgamul dintre instrumentalul melodios și versurile care celebrează și onorează iubirea, reușind să construiască împreună o punte între sufletele îndrăgostite. Piesa face parte din soundtrack-ul oficial al filmului „Omul fără linia vieții”, ce se va lansa pe 30 noiembrie.

Piesa a fost compusă de Bogdan Medvedi, Cezar Gună, Oana Zara și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de partea de mix-master și de producție.

,,<<Tu>> nu este o simplă piesă despre iubire. <<Tu>> este despre tot ce contează în iubire. Fiecare dintre noi are un <<Tu>> în viața lui care <<îi ține și de cald și de foame>>, cum spun și versurile.

Piesa <<Tu>> este specială pentru mine pentru că are o poveste aparte. Prima etapă de scriere a fost la studio cu Alexandru Turcu și Cezar Gună, unde am definitivat structura, liniile și textul. Eu eram nesigur pe o parte din text și îmi amintesc că am ascultat piesa cu Oana Zara într-o seară și am rescris împreună strofele până dimineața. Cred că <<Tu>> este o piesă despre povestea noastră de iubire.

Ce o face și mai specială este că va fi coloana sonoră a filmului <<Omul fără linia vieții>> regizat de Adriana Vasilcov, care va putea fi urmărit în toate cinematografele din Republica Moldova și România, din 30 noiembrie. Este filmul în care joc și eu, este primul meu rol într-un film și mă bucur că am descoperit și acest drum al actoriei, care îmi place foarte mult și pe care o să merg în paralel cu muzica.” ne spune Bogdan Medvedi.

Cu Andrei Niculae și Giulia ne auzim de luni până vineri, de la 6:30 la 10, la Virgin Radio Romania Breakfast!

Articole similare

[BREAKFAST] Povestea singurului ziar din lume care apare doar o dată la patru ani. "Chioșcurile au c...

Singurul ziar din lume care apare o dată la patru a revenit în chioșcurile din Franța, odată cu lans...

[BREAKFAST] „Grăsimea Fericită” atacă bărbații după căsătorie. Rata de obezitate crește cu 2,5%...

Un fenomen numit „Grăsime Fericită” atacă bărbații după căsătorie, arată mai multe studii efectuate ...

[BREAKFAST] Tradiţii şi superstiţii pentru 29 februarie. Ce să nu faci în această zi care apare odat...

În pragul datei de 29 februarie, toată lumea se pregătește pentru un eveniment rar ce se produce oda...