BLANCO colaborează cu M.G.L. și lansează „MAFIA”

CoolNews, Muzică
share

În completarea celui de-al doilea album intitulat „Sunt IO”, BLANCO a lansat un nou videoclip în colaborare cu M.G.L. pentru piesa „MAFIA”. Cu o imagine crisp și un sound fresh, BLANCO ne încântă din nou cu prezența lui dinamică și carismatică.

„Colaborarea dintre mine și M.G.L. a fost una foarte așteptată de către fani încă de-acum doi ani când eu am scos «BANCOMAT» și el a scos «CINE TE CREZI». Publicul a găsit asemănări între noi, probabil datorită faptului că suntem din medii relativ asemănătoare, iar viața de cartier ne-a fost similară. Sunt fericit că în sfârșit s-a materializat acest proiect și sper ca și fanii noștri să se bucure la fel ca noi.”

Cu regia lui Gabriel Trînc și imaginea făcută de Victor Sint, videoclipul vine cu o poveste plină de acțiune și surprinde importanța unui grup unit în evenimentele care apar în viața de cartier. Cum ne-a obișnuit deja, BLANCO își aduce stilul inconfundabil și se remarcă printr-o prezență de neratat, iar M.G.L., cu vocea lui deep, ne arată cât de unic îi este stilul. Colaborarea dintre aceștia evidențiază cât de bine se potrivesc și se completează cei doi artiști.

BLANCO este un artist plin șarm și extrem de versatil care reușește de fiecare dată să își arate calitățile de rapper prin versuri puternice și catchy, date în stil trap, drill și hip-hop clasic. În primă fază, și-a câștigat statutul de cel mai bun MC din orașul lui natal, Slobozia, apoi a luat cu asalt Bucureștiul cu albumul de debut „BLANCOMAT” și a continuat să își surprindă audiența cu albumul „SUNT IO”. Călătoria lui BLANCO prin muzică a început în liceu, iar de atunci a colaborat cu unele dintre cele mai importante nume ale industriei urbane precum Marko Glass & Bvcovia, IDK, OG Eastbull, Aerozen, Berechet, iar lista poate continua. BLANCO se bucură de sprijinul Def Jam Recordings România, cel mai nou label de muzică urbană din țara noastră.

Articole similare

BLANCO și Oana Matache au filmat videoclipul piesei “Asta Vrea”

BLANCO continuă seria de singleuri ce anunță viitorul album cu o colaborare total neașteptată alătur...

BLANCO lansează TOT CE FAC E SFÂNT, primul single de pe albumul SUNT IO

După succesul albumului de debut “BLANCOMAT”, BLANCO revine cu primul single ce anunță materialul  “...

Șatra B.E.N.Z. lansează albumul „8 CULCAT” împreună cu Def Jam Recordings România

Trupa noii generații, Șatra B.E.N.Z. revine în difuzoarele fanilor cu un nou album numit 8 CULCAT, i...