Black Friday 2017, în România peste o săptămână

CoolNews, Viral
share

Gata să dai banii pe ceea ce nu ai nevoie, doar pentru că e la reduceri? Gata să faci cumpărturi de Black Friday 2017 și apoi să te plângi că dincolo era mai ieftin sau că produsele au fost scumpite special înainte de Black Friday 2017 și nu aveau tocmai o reducere așa de mare din această cauză?

Black Friday marchează, de mai bine de opt decenii, începutul sezonului de cumpărături din preajma Crăciunului în SUA. Sărbătoarea cumpărăturilor se desfăşoară în ultima zi de vineri a lunii noiembire, imediat după Ziua Recunoştinţei.

Doar că și anul acesta Black Friday 2017 este în România, pentru multe magazine, cu o săptămână mai devreme.

Multe magazine  dar și operatori telecom au anunțat că vor ține Black Friday 2017  pe 17 noiembrie. Urmând modelul anilor precedenți, cel mai probabil aceștia vor avea oferte speciale și vineri, 24 noiembrie, când este marcată ”sărbătoarea cumpărăturilor” în SUA.

Un studiu realizat de Kantar Millward Brown, după ediţia de anul trecut a Black Friday, a arătat că 94,3% din populaţia cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani auzise de eveniment.

Acelaşi studiu a confirmat preferinţa tot mai ridicată a românilor pentru cumpărăturile online. De Black Friday, 47,5% din cei care au achiziţionat ceva au comandat online, în timp ce pentru offline au optat 41,5%, iar 11% au îmbinat ambele modalităţi.


Câștiga online super Virgin Radio Romania Goodies

Articole similare

Black Friday 2021: Cam tot ce ar trebui să știi

Black Friday, cunoscută în mod tradițional drept ziua cu cele mai mari reduceri, se anunță a fi anul...

Proiect: Magazinele vor fi obligate să afişeze la reduceri cel mai scăzut preț din ultimele 30 de zi...

Magazinele vor fi obligate prin lege să afișeze, la reducerile de preț, care a fost cel mai scăzut p...

Black Friday 2020

Black Friday 2020 este programat vineri, 13 noiembrie, de multe magazine online sau fizice.Sărbătoar...