Confidenţialitate

Billie Eilish lansează single-ul și videoclipul piesei „my future”

Muzică
share

Billie Eilish a revenit cu single-ul “my future”, proiect despre care a declarat intr-un email trimis catre fani: “am scris melodia la inceputul carantinei si este personala si speciala pentru mine. Acel moment a fost exact unde eram psihic – increzatoare, entuziasmata, introspectiva. Recent, la nivel general, i s-au adaugat si alte intelesuri, raportate la contextul in care ne aflam. Sper ca veti extrage propriile intelesuri din toata situatia aceasta.

Piesa “my future” a fost compusa si inregistrata in Los Angeles, fiind produsa de catre fratele artistei, FINNEAS. Single-ul vine dupa cantecul “No Time To Die”, coloana sonora a filmului James Bond, si lansarea albumului de debut – “WHEN WE FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?”.

Single-ul este lansat cu un videoclip animat, creat de catre artistul Australian Andrew Onorato.

Anul 2020 a inceput pentru Billie cu 5 premii GRAMMY la cea de-a 62-a editie a premiilor, in ianuarie. Au urmat premiile cinematografiei, celebrele Oscaruri, unde Billie a urcat pe scena alaturi de fratele sau, pentru un moment live al piesei “Yesterday”, de la The Beatles”.
Ulterior a lansat track-ul official de pe coloana sonora James Bond, iar in martie trebuia sa inceapa turneul sold-out “Where Do We Go?”, care, din pacate, s-a amanat cu putin timp inainte de a incepe.

Noul cantec a fost scris in izolare, unde Billie a avut mai mult timp sa reflecteze, si se poate spune ca “my future” este si un produs al unei femei, o forma de maturizare, de acceptare si contemplare.

Articole similare

Billie Eilish a lansat "Therefore I Am" - VIDEO

Billie Eilish, idolul noii generatii, premiata de 5 ori la Grammy-uri, lanseaza single-ul "Therefore...

Fanii îi iau apărarea lui Billie Eilish și acuză body-shaming, după ce un internaut a pus o poză cu ...

Billie Eilish este fără îndoială unul din cei mai iubiți artiști ai momentului. Anul 2020 a însem...

Billie Eilish lansează videoclipul piesei "No Time To Die", coloana sonoră a filmului James Bond - V...

Regizat de Daniel Kleinman, videoclipul împletește filmări cu Billie Eilish şi scene preluate din fi...