Confidenţialitate

Billie Eilish & Justin Bieber lansează remix-ul piesei ”Bad Guy” – AUDIO

Muzică
share

„Bad Guy”, una dintre cele mai ascultate piese semnate Billie Eilish, are acum parte și de un remix care sigur va face furori în această vară.

După ce Justin Bieber a anunțat lansarea unui remix la începutul acestei luni, întreg peisajul social media a luat foc, iar acum, la câteva zile distanță, misterul a fost elucidat – Bieber și Billie Eilish au lansat remix-ul piesei „Bad Guy”.

Această nouă variantă a hit-ului „Bad Guy” este completată prin adăugarea câtorva versuri ale lui Justin, al căror suflu ludic și ironic oferă un plus celebrei piese. Remix-ul single-ului „Bad Guy” a venit la pachet cu un vizual neașteptat – o poză cu o Billie Eilish în adolescență, într-un costum de dans strălucitor, fiind înconjurată de postere cu Justin Bieber.
Indiciul principal al acestei colaborări a fost reprezentat de răspunsul pe care Finneas O’Connell, fratele, producătorul și omul alături de care Billie își scrie piesele, l-a oferit la postarea lui Bieber de pe Twitter, care a inclus doar cuvântul „Remix”.

În același timp, și Billie Eilish a ținut neapărat să crească suspansul și, prin postarea câtorva Instagram Stories, aceasta și-a anunțat fanii că lansarea unui nou material ar putea urma curând.

Billie Eilish este un fan declarat al lui Justin Bieber, numindu-l chiar „prima sa dragoste” într-un interviu. La începutul acestui an, Billie a făcut un anunț pentru Billboard, în care a oferit câteva indicii privind această colaborare. Cei doi artiști s-au întâlnit la ediția din acest an a festivalului Coachella.

Articole similare

Ariana Grande și Justin Bieber lansează "Stuck with U", iar toate fondurile strânse de pe urma ei vo...

"Stuck with U" este prima colaborare dintre Ariana Grande si Justin Bieber si vine intr-un moment se...

Ariana Grande și Justin Bieber vor lansa o piesă împreună!

Ariana Grande și Justin Bieber vor lansa pe 8 mai o piesă împreună în scop caritabil pentru cei care...

TOP 10: Cele mai urmărite conturi de Instagram din lume

Știm deja că cel mai bine plătit sportiv din lume este Cristiano Ronaldo. Ceea ce poate mulți dintre...