Billie Eilish & Justin Bieber lansează remix-ul piesei ”Bad Guy” – AUDIO

Muzică
share

„Bad Guy”, una dintre cele mai ascultate piese semnate Billie Eilish, are acum parte și de un remix care sigur va face furori în această vară.

După ce Justin Bieber a anunțat lansarea unui remix la începutul acestei luni, întreg peisajul social media a luat foc, iar acum, la câteva zile distanță, misterul a fost elucidat – Bieber și Billie Eilish au lansat remix-ul piesei „Bad Guy”.

Această nouă variantă a hit-ului „Bad Guy” este completată prin adăugarea câtorva versuri ale lui Justin, al căror suflu ludic și ironic oferă un plus celebrei piese. Remix-ul single-ului „Bad Guy” a venit la pachet cu un vizual neașteptat – o poză cu o Billie Eilish în adolescență, într-un costum de dans strălucitor, fiind înconjurată de postere cu Justin Bieber.
Indiciul principal al acestei colaborări a fost reprezentat de răspunsul pe care Finneas O’Connell, fratele, producătorul și omul alături de care Billie își scrie piesele, l-a oferit la postarea lui Bieber de pe Twitter, care a inclus doar cuvântul „Remix”.

În același timp, și Billie Eilish a ținut neapărat să crească suspansul și, prin postarea câtorva Instagram Stories, aceasta și-a anunțat fanii că lansarea unui nou material ar putea urma curând.

Billie Eilish este un fan declarat al lui Justin Bieber, numindu-l chiar „prima sa dragoste” într-un interviu. La începutul acestui an, Billie a făcut un anunț pentru Billboard, în care a oferit câteva indicii privind această colaborare. Cei doi artiști s-au întâlnit la ediția din acest an a festivalului Coachella.

Articole similare

Justin Bieber a vorbit pentru prima dată despre consumul de droguri

Justin Biber a povestit luni, într-o lungă postare pe Instagram, despre cât de dificilă a devenit vi...

„Bad Guy” de la Billie Eilish ocupă prima poziție a clasamentului Billboard Hot 100

Billie Eilish, superstarul care a cucerit inimile tuturor cu naturalețea și dezinvoltura caracterist...

Billie Eilish & Justin Bieber lansează remix-ul piesei ”Bad Guy” - AUDIO

„Bad Guy”, una dintre cele mai ascultate piese semnate Billie Eilish, are acum parte și de un remix...
X