Confidenţialitate

Big Sean și Hit-Boy fac echipă pentru EP-ul “What You Expect”

CoolNews, Muzică
share

Big Sean și Hit-Boy au o chimie aparte, colaborând pentru piese precum “Clique”, “Friday Night Cypher”, “Deep Reverence”, “Lithuania”, “Overtime”, “Bezerk”, “Lucky Me”, “Don Life”, dar și multe altele.

Cei doi artiști au lansat săptămâna trecută piesa “What A Life”, care va fi prezentă pe noul proiect. Totodată, EP-ul conține 6 melodii, unde îi putem regăsi și pe Bryson Tiller, Lil Durk, Babyface Ray și 42 Dugg.

După mai multe mixtape-uri lansate, Big Sean a lansat albumul de debut, “Finally Famous”, în anul 2011, urmând ca în 2013 să scoată “Hall Of Fame”. Al treilea proiect, “Dark Sky Paradise”, a fost primul care a debutat pe primul loc în Billboard Hot 200. Acesta a creat împreună cu Jhene Aiko proiectul Twenty88. Următoarele albume, “I Decided” din 2017, “Double Or Nothing” realizat împreună cu Metro Boomin și “Detroit 2” din 2020 au debutat pe primul loc în Billboard Hot 200 și sunt certificate cu discul de platină.

Hit-Boy este un rapper și producător american, celebru pentru contribuțiile la piesele “Niggas In Paris”, de la The Throne, “Goldie” de la A$AP Rocky, “Clique” de la Kanye West și “Sicko Mode” de la Travis Scott. Acesta a lucrat cu Beyoncé, Rihanna, Ariana Grande, Jay-Z, Kanye West, Kendrick Lamar, Travis Scott, Nipsey Hussle, Roddy Ricch, Drake, câștigând 3 premii Grammy pentru munca depusa.

 

Sursa foto: Universal Music Romania

Articole similare

Un nou videoclip pentru Calvin Harris ft. Pharrell Williams, Katy Perry, Big Sean - Feels - VIDEOCLI...

Pe canalul de YouTube al lui Calvin Harris a apărut un nou videoclip al piesei „Feels”, devenită hit...

Acum și cu videoclip! Calvin Harris feat. Pharrell Williams, Katy Perry, Big Sean - ”Feels” - VIDE...

Te-am anunțat pe virginradio.ro că în așteptarea albumului nou Calvin Harris, Pharrell Williams, Ka...

Calvin Harris feat. Pharrell Williams, Katy Perry, Big Sean - ”Feels”, în așteptarea albumului nou-...

În timp ce toată lumea se aștepta ca Taylor Swift să lanseze o piesă după despărțirea de Calvin Harr...