Bianca Tilici și Liviu Teodorescu au fost „Pe Val” la Virgin Radio Breakfast. Ascultă live session-ul aici

CoolNews, Muzică
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Giulia și Andrei Niculae! 

Bianca Tilici și Liviu Teodorescu au fost astăzi ON AIR la Breakfast și ne-au adus piesa „Pe Val” într-o super variantă LIVE:

“S-a simţit ca o aventură, pentru că unele cadre au fost destul de dificile. S-a filmat la 2 grade, pe vânt, căţăraţi pe stânci, ba chiar am avut teama că o să alunec şi că o să cad la un moment dat pentru că outfit-ul nu era unul conceput pentru escaladat stânci. În cele din urmă, a meritat tot efortul. (…) mă bucur că în sfârşit s-a lansat. O piesă la care s-a muncit foarte mult pentru a obţine un rezultat pe care îl pot numi artă. Versurile sunt sincere, iar eu le vizualizez ca pe o scrisoare către persoana iubită, o manifestare a iubirii” a spus Bianca Tilici.

“Este mai mult decât o piesă, este o călătorie emoţională şi vizuală care invită publicul să se conecteze cu fiecare notă şi cu fiecare cadru. Sperăm ca această melodie să atingă corzile sensibile ale ascultătorilor şi să rămână în inimile lor”, a declarat Liviu Teodorescu.

Cu Andrei Niculae și Giulia ne auzim de luni până vineri, de la 6:30 la 10, la Virgin Radio Romania Breakfast!

Articole similare

[BREAKFAST] Povestea singurului ziar din lume care apare doar o dată la patru ani. "Chioșcurile au c...

Singurul ziar din lume care apare o dată la patru a revenit în chioșcurile din Franța, odată cu lans...

[BREAKFAST] „Grăsimea Fericită” atacă bărbații după căsătorie. Rata de obezitate crește cu 2,5%...

Un fenomen numit „Grăsime Fericită” atacă bărbații după căsătorie, arată mai multe studii efectuate ...

[BREAKFAST] Tradiţii şi superstiţii pentru 29 februarie. Ce să nu faci în această zi care apare odat...

În pragul datei de 29 februarie, toată lumea se pregătește pentru un eveniment rar ce se produce oda...