Bianca Tilici și Liviu Teodorescu au fost „Pe Val” la Virgin Radio Breakfast. Ascultă live session-ul aici

CoolNews, Muzică
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Giulia și Andrei Niculae! 

Bianca Tilici și Liviu Teodorescu au fost astăzi ON AIR la Breakfast și ne-au adus piesa „Pe Val” într-o super variantă LIVE:

“S-a simţit ca o aventură, pentru că unele cadre au fost destul de dificile. S-a filmat la 2 grade, pe vânt, căţăraţi pe stânci, ba chiar am avut teama că o să alunec şi că o să cad la un moment dat pentru că outfit-ul nu era unul conceput pentru escaladat stânci. În cele din urmă, a meritat tot efortul. (…) mă bucur că în sfârşit s-a lansat. O piesă la care s-a muncit foarte mult pentru a obţine un rezultat pe care îl pot numi artă. Versurile sunt sincere, iar eu le vizualizez ca pe o scrisoare către persoana iubită, o manifestare a iubirii” a spus Bianca Tilici.

“Este mai mult decât o piesă, este o călătorie emoţională şi vizuală care invită publicul să se conecteze cu fiecare notă şi cu fiecare cadru. Sperăm ca această melodie să atingă corzile sensibile ale ascultătorilor şi să rămână în inimile lor”, a declarat Liviu Teodorescu.

Cu Andrei Niculae și Giulia ne auzim de luni până vineri, de la 6:30 la 10, la Virgin Radio Romania Breakfast!

Articole similare

Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”

După succesul piesei ,,Opriți planeta", IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Ve...

Smiley și Theo Zeciu lansează „VTM”, piesa-trofeu de 1,5 milioane de abonați

Smiley și Theo Zeciu, unul dintre cei mai în vogă și premiați creatori de conținut de YouTube din Ro...

Red Bull Dance Your Style, competiția globală de all-styles street dance, revine în România

Red Bull Dance Your Style revine. Una dintre cele mai iubite competiții internaționale de dans, în c...