Confidenţialitate

BIA și Lino Golden lansează „Dubios”

Muzică
share

BIA colaborează pentru prima oară cu Lino Golden și lansează „Dubios”, un single trap cu elemente hip hop, ce are la bază o poveste de dragoste adolescentină, începută pe băncile școlii. Fiecare etapă a vieții are momentul ei, iar iubirea este unică și apare atunci când trebuie. Când un îndrăgostit simte emoția primilor fluturi în stomac, face cunoștință cu dorul, cel mai arzător sentiment, dar se întâlnește inevitabil și cu gelozia.

Compusă de către Lino alături de Rashid și Jo Klass, „Dubios” are la bază gândurile și stările prin care trece un adolescent în momentul în care se îndrăgostește, iar clipul în regia lui Alex Ceaușu redă în imagini amalgamul de sentimente, întrebări și trăiri.

„«Dubios» este o piesă pe care am înregistrat-o în studiourile băieților de la Golden Boy împreună cu Lino. Deși am început înregistrările acum un an, au intervenit mai mulți factori care ne-au ținut pe loc, dar știți cum este, tot răul spre bine! Genul pe care-l abordez este puțin diferit față de ceea ce am cântat până acum și pentru mine a fost o provocare. Îi mulțumesc lui Lino pentru această colaborare și sper din suflet să vă placă și vouă”, povestește BIA.

Articole similare

Lino Golden lansează o nouă piesă veche la Pepsi Retro Studio pe 13 august

Continuă cea mai cool emisiune a verii! Nu rata noua ediție Pepsi Retro Studio, pe 13 august, de la ...

Lino Golden și MIRA au lansat "Maracas"

Lino Golden și MIRA colaborează pentru prima oară și lansează „Maracas”, un single fresh, cu good vi...

BIA și Lino Golden lansează „Dubios”

BIA colaborează pentru prima oară cu Lino Golden și lansează „Dubios”, un single trap cu elemente hi...