Confidenţialitate

Beyonce va naşte gemenii acasă

share

Câte o surpriză pe săptămână. Asta pare să-şi fi propus Beyonce pentru fanii ei. După ce zilele trecute anunţa că a decis să o implice și pe fiica ei de 5 ani, Blue Ivy, în momentul naşterii gemenilorBeyonce a declarat că momentul magic se va întâmpla acasă.

Artista urmează să aducă pe lume gemenii în locuinţa sa din Hollywood, unde şi-a amenajat un salon de maternitate în valoare de un million de lire sterline, scrie Daily Mail.

În ultimele zile, în locuinţa pentru care plăteşte o chirie de 100.000 de lire sterline pe lună, a fost transportat echipament medical, inclusiv incubatoare.

Cuplul Beyonce – Jay Z va avea şi o ambulanţă în aşteptare, pentru a o transporta la spital, în cazul în care ea şi gemenii au nevoie de îngrijire.

Shurubel ştie cum se vor desfăşura lucrurile la momentul magic: „Ştii cum cheamă Beyonce ambulanţaAmbulantaaaa, urcati până la etaj!”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Se pare că artista a luat decizia de a naşte acasă a doua oară, după scandalul izbucnit în 2012, când s-a născut fiica lor, Blue Ivy. În spitalul Lenox Hill din New York mai mulţi pacienţi s-au plâns că au fost trataţi cu severitate de anturajul cântăreţei şi că au fost împiedicaţi să primească vizitatori. 

Ca să o ajute pe Beyonce, Shurubel îi propune să încerce să nască pe o înregistrare cu vocea ei.

 

Articole similare

Beyonce doneaza 6 milioane de dolari in lupta anti COVID19

Beyoncé a donat 6 milioane de dolari pentru eforturile organizatiilor de a ameliora efectele provoca...

TOP 10: Cele mai urmărite conturi de Instagram din lume

Știm deja că cel mai bine plătit sportiv din lume este Cristiano Ronaldo. Ceea ce poate mulți dintre...

Beyonce și Jay-Z aniversează astăzi 12 ani de căsătorie!

În acest weekend Beyoncé și Jay Z au aniversat 12 ani de căsnicie, dar data la care aceștia s-au cun...