Beyonce și Jay-Z aniversează astăzi 12 ani de căsătorie!

CoolNews
share

În acest weekend Beyoncé și Jay Z au aniversat 12 ani de căsnicie, dar data la care aceștia s-au cunoscut nu este tocmai clară. Jay a menționat într-un interviu din 2007 că prima întrevedere a acestora a avut loc în urmă cu 10 ani (1997), iar Bey povestea în alt interviu că avea 18 ani când s-au cunoscut, in 1999.

În 2001 Beyoncé și Jay Z au apărut pe coperta revistei Vanity Fair Music. Jay Z declara zece ani mai târziu că în perioada respectivă ieșeau la primele întalniri.

‘03 Bonnie And Clyde’, piesă lansată în 2002, este primul duet al cuplului. Aceștia cântă despre iubire și o posibilă relație.

Cei doi și-au făcut prima apariție ca și cuplu la premiile Mtv VMA din 2004.

Primele probleme în paradis pare că au apărut în 2006, când Jay Z a lansat piesa ‘Lost One’, unde spune „I don’t think it’s meant to be, B”.

În data de 4 aprilie 2008 Beyoncé și Jay Z s-au căsătorit într-o ceremonie restrânsă în New York, unde au înlocuit verghetele cu tatuaje pe degetele inelare cu cifra IV.

Anul 2010 a reprezentat o perioadă dificilă pentru cuplu,pentru că Beyoncé a pierdut prima ei sarcină. Un an mai târziu, în timpul interpretării piesei ‘Love on top’ la  Mtv VMA, artista a anunțat că este din nou însărcinată. Un moment unic înregistrat și în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe tweeturi pe secundă, 8868  mai exact.

Dezvăluirea primei sarcini nu este singurul record deținut de Beyoncé. În februarie 2017 a postat cea mai apreciată imagine de pe Instagram, prin care anunța a doua sarcină, cu gemeni.

Trecând peste toate obstacolele relației și zvonurile despre înșelat, cei doi sunt “Happily in love”, cum amândoi declară în albumul ‘The Carters- Everything is Love’ lansat în 2018.

Articole similare

Jay-Z vrea să investească în fotbal și a luat decizia să cumpere clubul Tottenham cu 2,8 miliarde de...

Jay-Z, care a avut și el multe probleme cu legea în SUA, în special din cauza afacerilor pe care le ...

Gala Premiillor Grammy 2023: Lista integrală a câștigătorilor

Cea de-a 65-a gală a Premiilor Grammy a avut loc, luni, 6 februarie, de la ora 3:00. Evenimentul muz...

[BREAKFAST] Beyonce a susținut un concert în cadrul unui eveniment privat în Dubai. Pentru un show d...

Mult? Puțin? Nu mai contează asta. Contează faptul că regina Beyonce s-a întors și nu oricum. Hai să...