Beyonce doneaza 6 milioane de dolari in lupta anti COVID19

Celebrități, CoolNews
share

Beyoncé a donat 6 milioane de dolari pentru eforturile organizatiilor de a ameliora efectele provocate de noul coronavirus.

Beyonce a aplaudat inițiativa #startsmall a CEO-ului Twitter, Jack Dorsey, cu care si-a unit fortele prin intermediul propriei sale fundatii, BeyGOOD.

Impreuna, cei doi au hotarat sa doneze bani organizațiilor din comunitate care ii ajută pe cei care au nevoie de ajutor în timpul pandemiei.

„Comunitățile de culoare suferă enorm din cauza pandemiei [COVID-19]. Multe familii locuiesc în zone subzistente, cu case care îngreunează practicarea distanțării sociale.” se arată într-un comunicat care anunță inițiativa.

„Comunitățile care si-asa nu aveau fonduri pentru educație, sănătate și locuințe, se confruntă acum cu rate alarmante de infecție și decese. Aceste comunități nu au acces la testare și îngrijiri medicale echitabile … Aceasta perioada e una fără precedent și va fi nevoie de efortul nostru colectiv pentru a face diferența. ” se mai arata in comunicat.

Weekend-ul trecut, Beyoncé a participat la transmisia în direct a concertului „One World: Together At Home”, împărtășind un mesaj emoționant despre impactul coronavirusului in randul comunității de negri.

Articole similare

Beyoncé a anunțat numele primului ei album de muzică country. Când îl va lansa

Beyoncé a anunțat numele celui mai recent album al său, "Cowboy Carter", care urmează să fie lansat ...

Gala Premiillor Grammy 2023: Lista integrală a câștigătorilor

Cea de-a 65-a gală a Premiilor Grammy a avut loc, luni, 6 februarie, de la ora 3:00. Evenimentul muz...

[BREAKFAST] Beyonce a susținut un concert în cadrul unui eveniment privat în Dubai. Pentru un show d...

Mult? Puțin? Nu mai contează asta. Contează faptul că regina Beyonce s-a întors și nu oricum. Hai să...