Confidenţialitate

Beyonce doneaza 6 milioane de dolari in lupta anti COVID19

Celebrități, CoolNews
share

Beyoncé a donat 6 milioane de dolari pentru eforturile organizatiilor de a ameliora efectele provocate de noul coronavirus.

Beyonce a aplaudat inițiativa #startsmall a CEO-ului Twitter, Jack Dorsey, cu care si-a unit fortele prin intermediul propriei sale fundatii, BeyGOOD.

Impreuna, cei doi au hotarat sa doneze bani organizațiilor din comunitate care ii ajută pe cei care au nevoie de ajutor în timpul pandemiei.

„Comunitățile de culoare suferă enorm din cauza pandemiei [COVID-19]. Multe familii locuiesc în zone subzistente, cu case care îngreunează practicarea distanțării sociale.” se arată într-un comunicat care anunță inițiativa.

„Comunitățile care si-asa nu aveau fonduri pentru educație, sănătate și locuințe, se confruntă acum cu rate alarmante de infecție și decese. Aceste comunități nu au acces la testare și îngrijiri medicale echitabile … Aceasta perioada e una fără precedent și va fi nevoie de efortul nostru colectiv pentru a face diferența. ” se mai arata in comunicat.

Weekend-ul trecut, Beyoncé a participat la transmisia în direct a concertului „One World: Together At Home”, împărtășind un mesaj emoționant despre impactul coronavirusului in randul comunității de negri.

Articole similare

Beyonce a primit cele mai multe nominalizări la Premiile Grammy

Beyonce a primit marţi cele mai multe nominalizări la ediţia din 2021 a premiilor Grammy, cele mai p...

Coronavirus în România: Incidența cazurilor în ultimele 14 zile, în funcție de județ

Până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 412.808 cazuri de persoane infectate cu noul...

Bilanțul Covid-19, în creștere la nivel mondial

Europa de Est a depășit pragul de 5 milioane de cazuri de infecții, potrivit ultimului bilanț realiz...