Confidenţialitate

Beyonce doneaza 6 milioane de dolari in lupta anti COVID19

Celebrități, CoolNews
share

Beyoncé a donat 6 milioane de dolari pentru eforturile organizatiilor de a ameliora efectele provocate de noul coronavirus.

Beyonce a aplaudat inițiativa #startsmall a CEO-ului Twitter, Jack Dorsey, cu care si-a unit fortele prin intermediul propriei sale fundatii, BeyGOOD.

Impreuna, cei doi au hotarat sa doneze bani organizațiilor din comunitate care ii ajută pe cei care au nevoie de ajutor în timpul pandemiei.

„Comunitățile de culoare suferă enorm din cauza pandemiei [COVID-19]. Multe familii locuiesc în zone subzistente, cu case care îngreunează practicarea distanțării sociale.” se arată într-un comunicat care anunță inițiativa.

„Comunitățile care si-asa nu aveau fonduri pentru educație, sănătate și locuințe, se confruntă acum cu rate alarmante de infecție și decese. Aceste comunități nu au acces la testare și îngrijiri medicale echitabile … Aceasta perioada e una fără precedent și va fi nevoie de efortul nostru colectiv pentru a face diferența. ” se mai arata in comunicat.

Weekend-ul trecut, Beyoncé a participat la transmisia în direct a concertului „One World: Together At Home”, împărtășind un mesaj emoționant despre impactul coronavirusului in randul comunității de negri.

Articole similare

Trei luni și-a așteptat pe holul unui spital stăpânul care a murit de Covid 19

Un câine, pe nume Xiao Bao care se traduce prin ”micuţa comoară”, şi-a aşteptat stăpânul în holul un...

Donald Trump a purtat mască pentru prima dată

Că să vezi și să nu crezi - Președintele american Donald Trump a fost obligat să poarte mască de pro...

Utilizarea masinilor personale in Milano va fi descurajata

Milano urmează să introducă unul dintre cele mai ambițioase programe europene care să incurajeze mer...