Confidenţialitate

Ben Afleck a vorbit pentru prima dată despre motivele pentru care a renunțat la rolul din Batman

Celebrități, CoolNews
share

Ben Affleck a vorbit pentru prima data despre motivele pentru care a decis să nu mai joace în noul film Batman, locul acestuia fiind ocupat de Robert Pattison.

Într-un interviu pentru The New York Times, Ben Affleck , de două ori câștigător al Premiilor Oscar, vorbește despre problemele sale cu alcoolul, despre divorțul său de Jennifer Garner și despre problemele pe care le-a avut la filmările Justice League, probleme care l-au făcut, ulterior să renunțe complet la rolul din Batman.

„I-am arătat cuiva scenariul noului film și mi-a spus <<Cred că e foarte bun. Cred, de asemenea, că te vei îmbăta până la moarte dacă vei trece din nou prin ceea ce ai trecut la filmul trecut. >>”

Affleck mai spune în acel interviu că a băut relativ puțin pentru o lungă perioadă de timp, dar apoi lucrurile au scăpat de sub control.

„Încerci să te consolezi și să îți spui că lucrurile vor fi mai bune, dar în același timp te refugiezi în mâncat, sau în băut, în sex sau în jocuri de noroc, în shopping sau în orice altceva. Dar în final nu faci decât să îți face viața mai grea. Apoi totul devine un cerc vicios din care nu mai poți ieși. Sau cel puțin asta e ceea ce mi s-a întâmplat mie”, a mai spus actorul.

 

Articole similare

Ben Affleck și Ana de Armas s-au despărțit, după o relație de aproape un an

S-a încheiat chiar când părea că este mai frumos. Ben Affleck și Ana de Armas s-au despărțit, dup...

”Keeper of the Lost Cities” va fi regizat de Ben Affleck pentru Disney

”Keeper of the Lost Cities” va fi regizat de Ben Affleck pentru Disney, potrivit site-ului variety.c...

Travis Scott și-a șters contul de Instagram după ce fanii i-au ridiculizat costumul de Batman

Câteodată sufletul pe care îl pun americanii în costumele de Halloween e cu adevărat enorm. Așa s...