Confidenţialitate

Ben Afleck a vorbit pentru prima dată despre motivele pentru care a renunțat la rolul din Batman

Celebrități, CoolNews
share

Ben Affleck a vorbit pentru prima data despre motivele pentru care a decis să nu mai joace în noul film Batman, locul acestuia fiind ocupat de Robert Pattison.

Într-un interviu pentru The New York Times, Ben Affleck , de două ori câștigător al Premiilor Oscar, vorbește despre problemele sale cu alcoolul, despre divorțul său de Jennifer Garner și despre problemele pe care le-a avut la filmările Justice League, probleme care l-au făcut, ulterior să renunțe complet la rolul din Batman.

„I-am arătat cuiva scenariul noului film și mi-a spus <<Cred că e foarte bun. Cred, de asemenea, că te vei îmbăta până la moarte dacă vei trece din nou prin ceea ce ai trecut la filmul trecut. >>”

Affleck mai spune în acel interviu că a băut relativ puțin pentru o lungă perioadă de timp, dar apoi lucrurile au scăpat de sub control.

„Încerci să te consolezi și să îți spui că lucrurile vor fi mai bune, dar în același timp te refugiezi în mâncat, sau în băut, în sex sau în jocuri de noroc, în shopping sau în orice altceva. Dar în final nu faci decât să îți face viața mai grea. Apoi totul devine un cerc vicios din care nu mai poți ieși. Sau cel puțin asta e ceea ce mi s-a întâmplat mie”, a mai spus actorul.

 

Articole similare

Un spaniol s-a costumat în dinozaur ca să fenteze carantina - VIDEO

Un bărbat din Spania trebuia să ducă gunoiul, dar, ca să nu riște aiurea să dea nas în nas cu virusu...

Ben Affleck spune că divorțul de Jennifer Garner reprezintă cel mai mare regret al său

Ben Aflleck a avut o lungă istorie cu problemele legate de alcool, începând cu încercările de a merg...

Ben Afleck a vorbit pentru prima dată despre motivele pentru care a renunțat la rolul din Batman

Ben Affleck a vorbit pentru prima data despre motivele pentru care a decis să nu mai joace în noul f...