Confidenţialitate

Ben Affleck spune că divorțul de Jennifer Garner reprezintă cel mai mare regret al său

Celebrități, CoolNews
share

Ben Aflleck a avut o lungă istorie cu problemele legate de alcool, începând cu încercările de a merge la dezalcoolizare în 2001 și continuând cu cele din 2017 și 2018.

Într-un interviu pentru New York Times, acesta a admis că problemele cu alcoolul l-au făcut pe acesta să renunțe și la filmul din Batman. În același interviu, Ben Affleck a vorbit și despre divorțul de Jennifer Garner.

„Cel mai mare regret al meu este, fără îndoială, divorțul. Dar, chiar și acolo, pot să admit că nu era deloc o relație sănătoasă.”, a spus Ben Affleck.

Affleck mai spune în acel interviu că a băut relativ puțin pentru o lungă perioadă de timp, dar apoi lucrurile au scăpat de sub control.

„Încerci să te consolezi și să îți spui că lucrurile vor fi mai bune, dar în același timp te refugiezi în mâncat, sau în băut, în sex sau în jocuri de noroc, în shopping sau în orice altceva. Dar în final nu faci decât să îți face viața mai grea. Apoi totul devine un cerc vicios din care nu mai poți ieși. Sau cel puțin asta e ceea ce mi s-a întâmplat mie”, a mai spus actorul.

Articole similare

Cand apare 'The Batman' și cum arată trailerul filmului - VIDEO

Cea mai așteptată producție de la DC a reînceput filmările și a postat ieri și un trailer oficial. ...

Ben Affleck şi Michael Keaton, revin în costumul lui Batman într-un film din universul DC Comics

Ben Affleck și Michael Keaton îşi vor relua activitatea în costumul lui Batman într-un film din univ...

Se reiau filmările pentru 'The Batman'

Filmările pentru noul 'Batman' care va fi jucat de Robert Pattinson, vor fi reluate luna viitoare ...