Confidenţialitate

Ben Affleck şi Michael Keaton, revin în costumul lui Batman într-un film din universul DC Comics

CoolNews, Filme
share

Ben Affleck și Michael Keaton îşi vor relua activitatea în costumul lui Batman într-un film din universul DC Comics a cărui acţiune are loc în universuri paralele, scrie The Independent.

Affleck, despre care s-a crezut că s-a distanţat de acest rol, va juca alături de precedentul interpret al lui Batman, actorul Michael Keaton, în ”The Flash”, în care Ezra Miller îşi va relua rolul din ”Justice League”.

Regizat de Andy Muschietti (”IT”), filmul va fi o adaptare a seriei de benzi desenate ”Flashpoint” din 2011 în care Barry Allen (Flash) ajunge în mai multe dimensiuni, cu eroi Batman diferiţi.

„(Batman al lui Affleck) are o contribuţie foarte importantă la impactul emoţional al filmului”, a declarat Muschietti pentru Vanity Fair. ”Interacţiunea şi relaţia dintre Barry şi Wayne interpretat de Affleck vor aduce un nivel emoţional pe care nu l-am mai văzut până acum. Este filmul lui Barry, este povestea lui Barry, dar personajele lor sunt mai înrudite decât credem”, a mai spus el. ”Mă bucur să colaborez cu cineva care s-a aflat de ambele părţi ale camerei. El înţelege”, a adăugat regizorul.

Articole similare

“The Last Duel” îi aduce împreună pe Matt Damon și Ben Affleck (VIDEO)

A apărut trailerul oficial pentru unul dintre cele mai așteptate filme din acest an, “The Last Duel”...

J.LO și Ben Affleck își petrec din ce în ce mai mult timp împreună

Jennifer Lopez și Ben Affleck își petrec tot mai mult timp împreună. După ce s-au regăsit la un c...

J.Lo s-a întâlnit cu Ben Affleck, la un concert. Ce și-a propus după despărțirea de Alex Rodriguez...

Jennifer Lopez își vede în continuare de viață, după despărțirea de Alex Rodriguez. Artista și-a ...