Confidenţialitate

Ben Affleck şi Michael Keaton, revin în costumul lui Batman într-un film din universul DC Comics

CoolNews, Filme
share

Ben Affleck și Michael Keaton îşi vor relua activitatea în costumul lui Batman într-un film din universul DC Comics a cărui acţiune are loc în universuri paralele, scrie The Independent.

Affleck, despre care s-a crezut că s-a distanţat de acest rol, va juca alături de precedentul interpret al lui Batman, actorul Michael Keaton, în ”The Flash”, în care Ezra Miller îşi va relua rolul din ”Justice League”.

Regizat de Andy Muschietti (”IT”), filmul va fi o adaptare a seriei de benzi desenate ”Flashpoint” din 2011 în care Barry Allen (Flash) ajunge în mai multe dimensiuni, cu eroi Batman diferiţi.

„(Batman al lui Affleck) are o contribuţie foarte importantă la impactul emoţional al filmului”, a declarat Muschietti pentru Vanity Fair. ”Interacţiunea şi relaţia dintre Barry şi Wayne interpretat de Affleck vor aduce un nivel emoţional pe care nu l-am mai văzut până acum. Este filmul lui Barry, este povestea lui Barry, dar personajele lor sunt mai înrudite decât credem”, a mai spus el. ”Mă bucur să colaborez cu cineva care s-a aflat de ambele părţi ale camerei. El înţelege”, a adăugat regizorul.

Articole similare

Filmările pentru "Batman" s-au reluat după ce Robert Pattinson s-a vindecat de COVID-19

Filmările pentru noul film din seria "Batman" au fost reluate, după ce Robert Pattinson s-a vindecat...

Cand apare 'The Batman' și cum arată trailerul filmului - VIDEO

Cea mai așteptată producție de la DC a reînceput filmările și a postat ieri și un trailer oficial. ...

Ben Affleck şi Michael Keaton, revin în costumul lui Batman într-un film din universul DC Comics

Ben Affleck și Michael Keaton îşi vor relua activitatea în costumul lui Batman într-un film din univ...