[BEAKFAST] De ce pun toate supermarketurile gumă de mestecat și baterii la casele de marcat. Acest truc este folosit peste tot în lume.

CoolNews, NEWS
share

Explicația este una simplă pentru că vorbim, de fapt, despre o afacere. Magazinele folosesc acest truc și pun mereu gumă de mestecat și baterii la casele de marcat pentru a-i face pe cumpărători să cheltuiască în plus.

Guma de mestecat și bateriile sunt puse lângă casele de marcat pentru că sunt lucruri pe care oamenii le uită, chiar dacă pleacă de acasă cu gândul că au nevoie de ele.

Ideea din spatele plasării acestor produse lângă casele de marcat este că oamenii se gândesc că poate totuși au nevoie de ele. Chiar și atunci când poate nu îți trebuie neapărat, le cumperi oricum pentru că nu expiră și poate sunt de folos acasă.

La fel, tot pentru același motiv mai sunt puse lângă casele de marcat și dulciuri de tot felul. Clienții sunt mai tentați să pună câteva ciocolățele, eugenii sau batoane în timp ce stau la rând.

Supermarketurile au foarte multe trucuri prin care să îi facă pe oameni să cheltuiască mai mulți bani. Acestea încep chiar de la modul în care sunt construite. Ele sunt așezare pentru a-i face pe cumpărători să se plimbe prin tot magazinul înainte de a pleca.

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Gheață la grătar, noua gustare care face senzație în China. Cum a apărut

Videoclipurile cu oameni care prăjesc cuburi de gheață pe grătar și le asezonează cu sosuri și condi...

[BREAKFAST] Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș ar fi putut să fie vegetarian

Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș, domnitorul valah care a inspirat legenda vampirului Dracula, ...

[BREAKFAST] Un ponei a devenit primarul unui sat din Marea Britanie

Sătui de politică şi politicieni, la alegerile locale, nişte săteni din Marea Britanie şi-au ales ca...