Confidenţialitate

Bastille a lansat noul single “Shut Off The Lights”

CoolNews, Muzică
share

Bastille a lansat noul single – “Shut Off The Lights”. Indiferent de oportunitatile nelimitate de evadare prin tehnologia moderna, nu exista nimic asemanator cu conexiunea reala, umana. Pe noul single, “Shut Off The Lights”, Bastille se scoate din metaverse pentru a redescoperi bucuriile vietii reale, fiind inconjurat de cei dragi.

“Shut Off The Lights” este despre trecerea peste anxietatea fata de viitor. Este vorba despre intimitate si conexiune fizica, respingerea grijilor noastre cu privire la viata si viitor pentru un minut si deconectarea de la toate pentru a fi cu adevarat prezenti. Este un moment distractiv, real, uman in mijlocul acestui album mare”, a declarat Dan despre noua piesa.

Presarat cu referiri la filme si literatura sf, jocuri video si VR, noul album al lui Bastille, „Give Me The Future”, exploreaza o tara-minune, lipsita de restrictii – fiecare melodie are un alt peisaj de vis, un loc in care poti calatori in trecut si in viitor pentru a fi oricine, pentru a face orice si pentru a imbratisa un nou val de tehnologie, care ne permite sa ne pierdem in imaginatia noastra.

Pentru a sarbatori lansarea “Give Me The Future” pe 4 februarie, Bastille va efectua o serie de spectacole restranse in Marea Britanie. Apoi, in aprilie, trupa va reveni pe arene pentru prima mansa a turneului Give Me The Future.

Articole similare

Bastille a lansat albumul "Give Me The Future"

Îmbrăcat cu referințe din filmele și literatura SF, jocuri video și realitate virtuală, noul album a...

Cu cine ne vedem la primul mare festival al anului, Virgin Radio RedFestDXB

Virgin Radio RedFestDXB este primul mare festival al anului, care poate fi privit cu un warm-up pent...

Line-up-ul complet de la Summer Well

Line-up-ul de la Summer Well este complet! Organizatorii festivalului care va avea loc pe domeniul Ș...