Bastien lansează „Mai bine așa”

CoolNews, Muzică
share

Bastien, un tânăr compozitor talentat și sensibil, a simțit mereu că muzica este limbajul prin care poate exprima cele mai profunde emoții și trăiri ale inimii sale. Cu o abilitate de a pătrunde în adâncurile sufletului, el a scris numeroase piese care au atins corzile sensibile ale ascultătorilor săi. Cu toate acestea, ultima sa creație, „Mai bine așa”, este specială chiar și pentru el.

Piesa „Mai bine așa” este o poveste despre o relație complicată, în care cei doi protagoniști se luptă cu sentimentele lor contradictorii. În versurile sale, Bastien explorează tumultul emoțiilor care însoțesc despărțirea, dar și procesul de acceptare și eliberare care urmează.

Cu o melodie care îmbină tristețea și înțelegerea, „Mai bine așa” devine un imn al celor care au avut curajul să renunțe la ceea ce era toxic sau nedrept pentru a găsi pace și împlinire în viața lor. Este o piesă care recunoaște că uneori iubirea adevărată înseamnă să lași să plece, chiar dacă doare, pentru că, uneori, despărțirea este cu adevărat mai bună astfel.

Piesa a fost scrisă de Bastien și Denis Roabeș, iar producția a fost realizată de Paul Iorga. Mai mult decât atât, piesa vine însoțită de un videoclip care regăsește nume precum Holy Molly, Adi Istrate, Misha Miller și NOUA UNSPE în sfera cotidianului. Acesta a fost realizat de Nicu Drăgan – cinematography și AM 3 Collective – concept, cu hair realizat de Alex Ifimov.

Bastien sfidează tiparul obișnuit al starului pop prin faptul că își scrie propriile piese și pune accent pe exprimarea personală în detrimentul conformității. Scopul artistului este să împărtășească ceea ce îl entuziasmează, să dezvolte un sunet distinctiv și să îi inspire și pe alții să-și îmbrățișeze unicitatea. Mesajul lui Bastien încurajează individualitatea, contestând normele sociale și sărbătorind libertatea de a-ți urmări pasiunile autentice. În esență, Bastien nu este doar un star pop, ci un adept al autenticității și libertății creative.

Articole similare

”From Paris to London”, o colaborare între Bastien și INNA, marca Romanian House Mafia (VIDEO)

Cu un sound fresh, dinamic, susținut de vocea inconfundabilă a INNEI și de timbrul special al lui Ba...

Piesă nouă de la Bastien & Lori Lo - ”What If” (AUDIO)

Bastien & Lori Lo te ajută să începi weekendul cu un vibe fresh, de vară, chiar dacă afară plou...

SICKOTOY lansează un remake al faimoasei piese “Billie Jean” (VIDEO)

SICKOTOY lansează un remake al faimoasei piese “Billie Jean” de la Michael Jackson, în colaborare cu...