Confidenţialitate

B i B i – spune Pa Pa în noul HIT

CoolNews, Muzică
share

Cariera muzicală a lui BiBi înflorește din ce în ce mai frumos în ultima perioadă. Pe lângă succesul monstru pe care artista îl înregistrează în online, fiind una dintre cele mai fresh prezențe, BiBi își continuă călătoria muzicală și surprinde cu fiecare nouă apariție. După single-ul “Înainte de a fi a ta”, în care aceasta și-a uimit comunitatea atât prin prezență, cât și prin vibe-ul puternic, BiBi revine cu o nouă piesă – Pa Pa.

Pa Pa este o piesă cu un mesaj puternic, care transmite independență și maturitate. Este o piesă manifest despre cum alegerile potrivite te pot salva de suferințe viitoare, dar și cum iubirea de sine este un must.

BiBi ne povestește despre noua piesă: „Mă aflu într-o perioadă foarte frumoasă a vieții mele, atât pe plan profesional, cât și pe cel personal și, ca de fiecare dată, îmi place să împărtășesc acest lucru și cu comunitatea mea. După sigle-ul Înainte de a fi a ta, călătoria mea muzicală continuă cu Pa Pa, o piesă pe care o îndrăgesc foarte tare și pe care nu mă pot opri din fredonat. Este despre acel moment când începi să te apreciezi mai mult, să știi ce oferi și ce meriți să primești. Cred că mesajul versurilor va ajunge la comunitatea mea, sper să fie acea piesă care te face să simți că ești mai putenic ca niciodată! Nu uitați că sunteți speciali și meritați tot ce e mai bun! Pentru un boost de energie, nu uitați să dați PLAY noului meu single – Pa Pa!”

Piesa este o coproducție marca HaHaHa Production & Roton Music, muzica este creată de Dorian Micu, Răzvan Sofranescu, Giuliana Vaduva, Lucian Nagy și textul este scris de Dorian Micu și Giuliana Văduva.

Articole similare

BiBi, apariție WOW în noul HIT „Înainte de a fi a TA”

Una dintre cele mai fresh și dinamice prezențe din mediul online, BiBi, revine în atenția publicului...

„Stai de 6”! BiBi tocmai a lansat un single fresh

BiBi lansează „Stai de 6”, o piesă cool cu un vibe fresh, perfectă pentru vară. Compus de către arti...

Andra a lansat „Timpul” chiar de ziua ei. Piesa a fost scrisă de Irina Rimes - VIDEO

Fiecare om își dorește să primească tot felul de cadouri de ziua lui. Se pare că Andra preferă să dă...