Confidenţialitate

Azi sunt 18 ani de când ATB – ”9 PM (Till I come)” ajungea no.1 – VIDEO

Muzică
share

„9pm (Till I Come)” este una dintre acele piese intrate în zona clasicelor din muzica electronică. Track-ul lui ATB a fost lansat în 1998 și în 1999, cu vocalista Yolanda Rivera. Imediat dupa lansarea oficială, ATB – ”9 PM (Till I come)” a intrat în UK Singles Chart, ocupând locul întâi și a stat acolo multă vreme.

A fost number 1 și în Irish Singles Chart pentru două săptămâni la rând. „9pm (Till I Come)” a fost cel mai bine vândut single al anului 1999 în Marea Britanie, fiind comercializat în peste 850.000 de copii, o performanță rară pentru un single.

Producția este creația lui André Tanneberger aka ATB. A fost primul track care venea cu un sound de „pitched guitar”, fiind, incredibil de bine primită, de comunitatea muzicii dance. Apropo, este primul single lansat sub alias-ul ATB.

Germanul era înnebunit după echipamentele sofisticate de studio și a fost atat de încântat de acest sound, încât l-a transformat în brand și într-un dance hit internațional.

”9pm (Till I Come)” a devenit atât de popular încât Electronic Arts a decis să-l folosească ca soundtrack în jocul video FIFA Premier League All Stars 1999. Versiunea folosită era remix-ul realizat de Signum. Versiunea Sequential One 1999 Remix a fost extrem de apreciată în cluburi, iar varianata Radio Edit a intrat în playlist-urile posturilor de radio din toată lumea.

„9pm (Till I Come)” a fost cel mai remixat track trance din toată istoria acestui stil al muzicii electronice. Este o piesa de care ne amintim cu o plăcere uriașă, la Virgin Radio Romania. ATB – ”9 PM (Till I come)” este o piesă care a creat „chimie” și rămâne în mod sigur a song to remember…

Articole similare

Scena Trance de la Untold 2018 îi aduce pe ATB și Ferry Corsten

ATB, Bryan Kearney, Chicane, Ferry Corsten, Gareth Emery, Orjan Nilsen, Markus Schulz, MaRLo, Simon ...

Azi sunt 18 ani de când ATB - ”9 PM (Till I come)” ajungea no.1 - VIDEO

"9pm (Till I Come)" este una dintre acele piese intrate în zona clasicelor din muzica electronică. T...

Remember Michael Jackson

Michael Jackson, supranumit Rege al muzicii pop, s-a născut pe 29 august 1958.  Pe 25 iunie 2009, Mi...