Confidenţialitate

Azi se sărbătoresc 4 YEARS OF ENDLESS SUMMER@Therme

CoolNews
share

În urmă cu 4 ani Bucureștiul a devenit o noua destinație internațională de wellness și capitală termală, alături de Roma și Budapesta.

Marți  se împlinesc 4 ani de relaxare și vară continuă la Therme!

Programul 4 YEARS OF ENDLESS SUMMER@Therme

Therme Bucuresti aniverseza 4 ani de existenta cu un eveniment cu totul special pentru clientii sai.

Experiența Therme, aceea a unei vacanțe pe care o poți lua în orice zi a săptămânii și în orice moment al anului, a fost trăita și apreciata de peste 4 milioane de vizitatori din România și din străinătate.

Cu ocazia aniversarii, Therme își așteaptă vizitatorii cu un program cu totul special, perfect pentru a combate tristețea specifica lunii ianuarie când sărbătorile s-au încheiat iar zilele până la următorul concediu sunt prea multe pentru a le număra.

De ziua Therme ești invitat sa te bucuri de programe speciale Aufguss, provocări, cadouri și multe alte surprize aniversare!

Programul activităților speciale variază in funcție de zona:

The Palm, in intervalul 16:00 – 20:00, arata cât de bine cunoști experiența Therme si poți câștiga unul dintre cele peste 100 de premii surpriza!

Galaxy, in intervalul 14:00 – 18:00, copiii se vor bucura de ateliere tematice cu cele 4 zâne ale anotimpurilor: atelier creativ de realizat flori din hârtie, atelier de făcut înghețată, atelier tomnatic de decorat dovleci. Iar pentru că zăpada nu s-a arătat încă anul acesta, bucuria iernii la Therme se face simțită printr-un atelier de construit oameni de zăpadă:

Elysium- Cu ocazia celor 4 ani de activități speciale, redescoperă starea de bine deplina prin ritualuri Aufguss ( show multi senzorial in saunele tematice) pline de surprize.

13:00-Timber Man – Protectorul pădurii vine cu uleiuri esențiale din surse sustenabile și aduce cu el muguri de brad, crenguțe de pin și lemn de cedru ce energizează și revitalizează organismul.
15:00-Charlie Chaplin – O zi în care nu râzi este o zi pierdută. Delectează-te cu un număr de Aufguss inspirat din viața unui mare star de cinema, Charlie Chaplin!

16:00-Sound of Love – O explozie de energie și arome nemaiîntâlnite îți vor încânta simțurile într-un Aufguss cu pânze de mătase în sauna Alhambra!

17:00-Paparudele – Când seceta pârjolea solul, paparudele erau invocate pentru a aduce ploaia rece și hrănitoare ce asigură recoltă prosperă și pământuri fertile.

18:00-1001 Nopți – Pornește într-o călătorie în Orient alături de Sherezada și bucură-te de toate beneficiile uleiurilor esențiale de rășinoase și condimente asiatice.

19:00-SunStone – Piatra Soarelui este acoperită cu gheață pentru a produce un abur aromat cu cafea și lemn de cedru ce fortifică și întărește organismul și funcțiile vitale ale acestuia.

19:00-Morărița – Sacii cu gheață ai morarului sunt puși pe pietrele încinse, iar morărița distribuie aburul cu ulei esențial către toți participanții interesați de tradițiile străvechi.

20:00-Inception – Trecutul, prezentul și viitorul, toate într-un spectacol Aufguss. Relaxează-te și trăiește clipa în sauna Hollywood.

Toate activitățile prezentate sunt incluse în tariful de acces. Therme este deschis astăzi până la ora 23:30.

Mai multe detalii pe site-ul therme.ro sau pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/2535916166625274/

 

Articole similare

BUCUREȘTI: Ghid pentru evitarea aglomerației pentru magazinele din oraș

Ghid pentru evitarea aglomerației, la asta s-au gândit de autoritățile din București pentru magazine...

Prefectul Capitalei propune noi măsuri: nu ai coș, nu intri la cumpărături

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, are o propunere inedită pentru a preveni aglomerația din magazine....

"Game Of Thrones”: 10 ani de la lansare. Vom vedea peste 150 de videoclipuri inedite

Se fac 10 ani de la lansarea serialului fenomen "Game Of Thrones", așa că se va sărbători intens. ...