Confidenţialitate

Azi se sărbătoresc 4 YEARS OF ENDLESS SUMMER@Therme

CoolNews
share

În urmă cu 4 ani Bucureștiul a devenit o noua destinație internațională de wellness și capitală termală, alături de Roma și Budapesta.

Marți  se împlinesc 4 ani de relaxare și vară continuă la Therme!

Programul 4 YEARS OF ENDLESS SUMMER@Therme

Therme Bucuresti aniverseza 4 ani de existenta cu un eveniment cu totul special pentru clientii sai.

Experiența Therme, aceea a unei vacanțe pe care o poți lua în orice zi a săptămânii și în orice moment al anului, a fost trăita și apreciata de peste 4 milioane de vizitatori din România și din străinătate.

Cu ocazia aniversarii, Therme își așteaptă vizitatorii cu un program cu totul special, perfect pentru a combate tristețea specifica lunii ianuarie când sărbătorile s-au încheiat iar zilele până la următorul concediu sunt prea multe pentru a le număra.

De ziua Therme ești invitat sa te bucuri de programe speciale Aufguss, provocări, cadouri și multe alte surprize aniversare!

Programul activităților speciale variază in funcție de zona:

The Palm, in intervalul 16:00 – 20:00, arata cât de bine cunoști experiența Therme si poți câștiga unul dintre cele peste 100 de premii surpriza!

Galaxy, in intervalul 14:00 – 18:00, copiii se vor bucura de ateliere tematice cu cele 4 zâne ale anotimpurilor: atelier creativ de realizat flori din hârtie, atelier de făcut înghețată, atelier tomnatic de decorat dovleci. Iar pentru că zăpada nu s-a arătat încă anul acesta, bucuria iernii la Therme se face simțită printr-un atelier de construit oameni de zăpadă:

Elysium- Cu ocazia celor 4 ani de activități speciale, redescoperă starea de bine deplina prin ritualuri Aufguss ( show multi senzorial in saunele tematice) pline de surprize.

13:00-Timber Man – Protectorul pădurii vine cu uleiuri esențiale din surse sustenabile și aduce cu el muguri de brad, crenguțe de pin și lemn de cedru ce energizează și revitalizează organismul.
15:00-Charlie Chaplin – O zi în care nu râzi este o zi pierdută. Delectează-te cu un număr de Aufguss inspirat din viața unui mare star de cinema, Charlie Chaplin!

16:00-Sound of Love – O explozie de energie și arome nemaiîntâlnite îți vor încânta simțurile într-un Aufguss cu pânze de mătase în sauna Alhambra!

17:00-Paparudele – Când seceta pârjolea solul, paparudele erau invocate pentru a aduce ploaia rece și hrănitoare ce asigură recoltă prosperă și pământuri fertile.

18:00-1001 Nopți – Pornește într-o călătorie în Orient alături de Sherezada și bucură-te de toate beneficiile uleiurilor esențiale de rășinoase și condimente asiatice.

19:00-SunStone – Piatra Soarelui este acoperită cu gheață pentru a produce un abur aromat cu cafea și lemn de cedru ce fortifică și întărește organismul și funcțiile vitale ale acestuia.

19:00-Morărița – Sacii cu gheață ai morarului sunt puși pe pietrele încinse, iar morărița distribuie aburul cu ulei esențial către toți participanții interesați de tradițiile străvechi.

20:00-Inception – Trecutul, prezentul și viitorul, toate într-un spectacol Aufguss. Relaxează-te și trăiește clipa în sauna Hollywood.

Toate activitățile prezentate sunt incluse în tariful de acces. Therme este deschis astăzi până la ora 23:30.

Mai multe detalii pe site-ul therme.ro sau pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/2535916166625274/

 

Articole similare

Masca de protecție devine obligatorie în spațiile aglomerate din București

Masca de protecție devine obligatorie în toate spațiile deschise aglomerate și în București, începân...

Amenzi de 200.000 de lei, în weekend, în București, pentru cei care nu au respectat măsurile de prev...

Poliția Capitalei anunță că de vineri până duminică  au fost verificate mari complexuri comerciale, ...

Record de gravide în București, după perioada de izolare

Lunile de izolare pare că au fost extrem de prolifice pentru bucureșteni. Conform primarului Gene...