Confidenţialitate

Aventura Virgin Tonic pe mare -FOTO & VIDEO

CoolNews, Energia aia bună
share

Ce putea să fie mai potrivit pentru un început de weekend super mișto, decât o emisie live din largul Mării Negre. Dimineață ne-am îmbarcat pe două yacht-uri veliere, împreună cu o gașcă de ascultători și am pornit în aventură între Constanța și Mamaia.

Prima provocare a fost pentru Shurubel, care a avut ceva emoții cu balansul bărcii. Prietenii de la Set Sail s-au asigurat că toată lumea este ok.  Am avut parte de soare și de vânt, atât cât e nevoie pentru o experiență de neuitat.

Nebunia de pe mare a continuat cu momentul de glorie a lui Ionuț, care a navigat yacht-ul Santa Maria în timp ce se gândea cum poate să recupereze încărcătorul telefonului, uitat pe celălalt yacht – Constanța.

Și cum băieții din Virgin Tonic nu cad ușor de acord nici măcar atunci când sunt pe mare, în dimineața asta am avut parte de un război total. Pe rând, Ionuț, Bogdan și Shurubel au încercat să te convingă să-i salvezi de o baie matinală. În cele din urmă, Shurubel a fost nevoit să se declare învins și a intrat la apă.

 

Shurubel, nu am înțeles ce stil a fost săritura asta!? Anyway, bine că ai avut vestă de salvare!

În aventura live de pe Marea Neagră am prins și puțin bronz și ne-am jucat cu gașca de ascultători care ne-a însoțit pe unul dintre yacht-uri.

Iar, la final, s-a intrat la apă în gașcă.

Ne-a plăcut așa de tare emisia de pe mare, încât am vrut mai mult. Ne-a ajutat Alice Tudor, care a fost foarte drăguță să ne dea o oră din programul ei – Mid Morning. 

We are looking for the new adventure!

Articole similare

Ne-am jucat pe yacht, în largul Mării Negre

Băieții din Virgin Tonic s-au jucat cu ascultătorii în largul mării, în emisia extinsă de pe yacht-u...

Virgin Tonic se aude și de pe mare

Se întâmplă nebunia, băieții din Virgin Tonic intră, mâine, la apă. Mutăm studioul pe un yacht velie...